Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere.      

Communicatie blog – BV Nederland, 2021 met funfactor en vaccinerend jaar blog

Lieve communicatie blog lezer, we zijn er dan eindelijk een nieuw jaar: 2021

Communicatie-expert is het jaar gestart met een Tweet over haar slechte voornemens voor 2021.
Ja, je leest het goed …slechte voornemens… hier komen er een paar.

Genoten van vuurwerktraditie
We zijn het jaar ondanks het vuurwerkverbod begonnen met kijken naar een vuurwerkspektakel. Voor de levensgenieters onder ons, wat was het mooi, ik heb er van genoten. Ook ben ik het nieuwe jaar goed gestart met een vitaminestoot, namelijk in plaats van een oliebol gekozen voor een appelflap (vitamine C) vergezeld met druivensap met een vleugje alcohol. De alcohol zorgt er namelijk voor dat je bloed dunner wordt, dus dat scheelt weer een bloedverdunnertje dus beter voor de gezondheid. Proost op ons welzijn.

2021 Vaccinerend jaar

Bij gezondheid aangekomen, stond vanmorgen 1 januari 2021 op en wat denkt u ? Er is nog steeds Corona, hoe dan? Er zijn toch heel wat vuurwerkliefhebbers die zo hun best gedaan hebben om Corona weg te knallen, maar het blijkt niet gelukt? Hopelijk kunnen de zorgmedewerkers hun inzet en hulp waarderen, tenslotte liggen de IC’s al bomvol en dat was al zo voor dat ze begonnen met vuurwerk afsteken. Ook lees ik dat Gommers en Kuipers een bom leggen onder het kabinetsbeleid, ik bedoel maar. Het wordt een vaccinerend jaar. Communicatie maakt het positieve verschil !

Al het goeds voor 2021 en nog een fijne dag.

#leefnuengeniet