Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere.      

Communicatie blog – BV Nederland, vrijwillige seks mag, lekker warm bad en Corona genieten 3.0

Goed nieuws! Vorige week blogde Communicatie-expert dat zij trotse eigenaar is van een Neecuzzi. Dit was van korte duur, want inmiddels is het de felbegeerde JAcuzzi geworden. Wat heerlijk ! Na een week met vervelend gezondheid nieuws maakt dat net als met communicatie het positieve verschil. De jacuzzi is inmiddels getest en dat voelt letterlijk en figuurlijk als een warm bad, helemaal goed.

Mannen met (g)éénpack
Van de week ontving ik via WhatsApp een afbeelding van een nieuw handengel apparaat. Voor wie de afbeelding niet kent, een reclamestandaard met een blote man met Six pack, met ter hoogte van zijn kruis een kunststof geslachtsdeel als verdeler voor de handengel. Voor wie het nu nog niet voor zich ziet… de handengel komt uit zijn kunststof eikel. Ik kwam niet meer bij van het lachen, wat een creativiteit van de maker. Dat promotiemateriaal misstaat zeker niet in de sportschool, is toch net even anders binnen komen. Als grote motivator van … ja wat eigenlijk? De Sixpack, de seks pack of de nix pack. Hoewel ik verder geen mannen ken die handengel zelf produceren, heb ik inmiddels ook de leeftijd dat ik meer mannen ken die een (g)één pack hebben, maar die met hun één pack wel heerlijk genieten van een Six pack bier.

Vrijwillige seks gelukkig niet strafbaar
Deze week heb ik niet ons trappenhuis lopen stofzuigen, maar ons: “Grapperhaus”. Wat een mooie ontwikkeling dat er een wetsvoorstel van deze minister ligt om alle vormen van onvrijwillige seks strafbaar te maken als verkrachting. Daar zullen veel slachtoffers heel blij van worden, inclusief moi. Behalve dat het een traumatische ervaring is, is het ook veel fijner om vrijwillige seks te hebben. Dus deze keer een dikke pluim voor Grapperhaus in plaats van een Coronaboete voor knuffelen met zijn schoonmoeder. Hoewel we nooit zullen weten of het juist zijn schoonmoeder is die de inspiratie voor dit wetsvoorstel is geweest, goed bezig!

Sekshuizen gesloten, dus handen thuis
Voor wie nu last heeft dat de sekshuizen vanwege Corona gesloten zijn, zorg dat je aan je trekken komt, maar laat je handen thuis of val een ander niet lastig met onvrijwillig seks.

Nu is de kans momenteel groot dat je vanwege Corona daar minder last van hebt hoor. Want als je nu zin in seks hebt onder werktijd, dan kun je met het nieuwe thuiswerken - op advies van onze regering - gewoon van bil in de baas zijn tijd met je partner die ook thuis werkt. Hoe lekker is dat ? Werk je dus eigenlijk allebei thuis, krijg je van je werkgever betaald, dit terwijl je vrijwillige seks hebt. Natuurlijk wel even opletten dat je niet per ongeluk nog je videogesprek van Zoom of Teams aan hebt staan … je wilt niet de hoofdrol opeisen in de nieuwe pornofilm van je werkgever of een collega toch? En ben je single, dan ben je helemaal een spekkoper. Kun je net zo vaak als jezelf wilt (betaalde) seks met jezelf hebben, kortom dan heb je het letterlijk en figuurlijk helemaal in eigen hand.

En een extra voordeel. Als je de hand aan jezelf slaat in plaats van aan een ander die niet wil, zorgt dat er gelijk voor dat er minder slachteroffers van seksueel misbruik zijn, waar Communicatie-expert eerder over blogte. Ook doe je er Grapperhaus een plezier mee, voor al zijn inspanningen voor het nieuwe wetsvoorstel, dus hoe mooi is dat? Mocht je nog iets willen filmen, zorg dan dat je niet je gezicht filmt. Voor meer leerzame tips hierover, kun je sinds kort ook terecht bij Fred van Leer.


Eigen toezichthouder voor Belastingdienst en € 1,5 miljard extra voor Groningen
Positief nieuws voor wie het heeft gemist, naar aanleiding van de Belastingdienst en Belasting toeslagenaffaire wordt er nu een eigen toezichthouder (Inspectie) aangesteld voormisstanden om het vertrouwen te herwinnen van burgers en medewerkers. Goed om te lezen dat men inziet dat de burger ook verwachtingen heeft. Hopelijk draagt het bij aan het meer ontzorgen van de burger, in plaats van – zoals zo vaak het geval is - de oorzaak te zijn van hun problemen.

Ook mooi nieuws voor de Groningers, er wordt namelijk € 1,5 miljard extra beschikbaar gesteld voor de huizen in het aardbevingsgebied. Omdat de aardbevingen in Groningen niet alleen van financiële aard zijn, maar ook emotionele problemen - zoals angst te weeg brengen - kan dit hopelijk het leed enigszins voor hen verzachten. Dit is naar inzicht van Communicatie-expert aan te merken als een stap richting een meer welzijn en gevoelseconomie. Het ziet er naar uit dat er meer wordt geluisterd en veranderingen beginnen met ideeën en met luisteren. Applaus voor Hans Vijlbrief en Alexandra van Huffelen van het Ministerie van Financiën, die hiermee een nieuwe weg inslaan. TOP!


Need a miracle

Omdat we niet mogen funshoppen, bestelde ik uiteraard vanuit huis, van de week bij een online drogist o.a. een mascara. Gewoon een simpele en waarvan ik met mijn ogen de tekst niet kon lezen. En who cares, het gaat om de mascara die ik op mijn wimpers doe en niet om te lezen toch? Bij het opmaken zag ik dat de mascara de naam heeft : Need a miracle. Ik keek terug in de spiegel en dacht, hoe weten hun dat nou ? Met een dikke glimlach de mascara aangebracht… Nu kun je Need a mircale (heb een wonder nodig) verschillend opvatten… je kunt het als een belediging zien voor jou als vrouw (of man) aan jouw adres van de fabrikant, of je vind jezelf niet goed genoeg zonder mascara of zoals Communicatie-expert er naar kijkt, je vind jezelf gewoon mooier met wat mascara en lacht om de naam van het product. En zo zijn er ongetwijfeld nog vele verschillende manieren om het op te vatten mogelijk. Waar het om gaat is de interpretatie en die maakt nogal wat uit bij een bepaalde gevoelstoestand. Als vrouw in de pre-overgang met af en toe stemmingswisselingen weet ik waar ik het over heb, haha. Ik kan je vertellen dat het dan niet alleen mijn wimpers zijn die Need a miracle goed kunnen gebruiken… Voor de mannen die dit lezen, veel succes met het handlen van jullie vrouwen. Heb je deze fase al gehad? Gefeliciteerd, je hebt het overleeft !

Code lichtblauw : KLM
Wat te denken van de verschillende keurcodes voor landen geel, oranje of rood, maar regionaal de waarschuwingen: waakzaam, zorgelijk en ernstig. Waarom niet gewoon ook regionaal die kleurcodes hanteren ? Nederland is groots in heel veel dingen, maar als land klein dus waarom zo moeilijk doen? Je zou het er voor de gemiddelde burger zomaar overzichtelijker van kunnen maken, hoe positief zou dat zijn? Net zo positief als zeggen dat we beter tot half januari niet kunnen reizen, maar als we dan toch met vakantie gaan dat ons eigen Caraïbisch Nederland: Curaçao want die is ‘slechts’ code geel. Besluit u met de kerstvakantie toch een vakantie te boeken, dan graag boeken met code lichtblauw: KLM. Het Ministerie van Financiën - u en ik - zijn hiervan aandeelhouder, en ons geld wordt ook nog eens met het reddingsplan aan KLM uitgeleend, dus wil jezelf een fijne vakantie en hiervan ook nog eens profiteren ? Boek dan KLM en spek je eigen portemonnee.


Corona creativiteit en Corona genieten 3.0
Juist in Coronatijden is humor belangrijk om de situatie te relativeren. Dus in plaats van een feestje waar je maar 3 mensen thuis mag uitnodigen, geef je gewoon een uitvaart voor 30 man. Probleem opgelost en heb je eens een gezellige uitvaart. Thuis mag je weinig mensen ontvangen, dus als je een bedrijf hebt kun je daar met mensen werkoverleg houden. Je bent dan gewoon nog laat aan het werk en met een beetje mazzel krijg je ook nog overuren uitbetaald. En mocht het allemaal geen optie zijn, dan kun je altijd nog om 14:00 uur je feestje geven. Als de voorraad op is kun je die nog mooi even voor 20:00 uur aanvullen bij je favoriete supermarkt of de volgende dag weer laten bezorgen.

Zorgen over de avondklok? Helemaal niet nodig! Zie het als extra vrij, immers als je om 20:00 uur niet meer over straat mag en je hebt nachtdienst, tja dan kun je niet naar je werk. En als je thuiswerkt heb je ook niet het avondklok probleem om ’s avonds op tijd op je werk te verschijnen. En hoe gaat handhaving handhaven als er een avondklok geldt, want zij mogen dan toch zelf ook niet op straat? Kortom volop mogelijkheden om je leven ondanks Corona aangenamer op te maken.

Corona voelt inmiddels als de zee, je kunt erin verdrinken, je kunt erin zwemmen of je deint lekker op de Coronagolven en geniet ervan. Weet je wat zo mooi is? Je kunt zelf kiezen welke hiervan jouw voorkeur heeft, dus eigenlijk heel democratisch. Communicatie maakt het positieve verschil !

#leefnuengeniet