E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog BV Nederland, aandacht voor JGZ Almere en CJIB veilig rendement op geld

Negatief rendement voor de burger versus positief rendement op geld van de burger

Communicatie-expert blogt over actuele onderwerpen. En een onderwerp dat altijd actueel is, is rendement op geld. Helemaal nu negatieve rente een steeds belangrijkere rol gaat spelen als je je huishoudboekje wel op orde hebt.

Zo moet JGZ geld aanhouden van de accountant, over dit aan te houden geld - gaat om miljoenen euro's - moet tegenwoordig aan de bank geld worden afgerekend dankzij de ECB, geld waarvoor dus minder dienstverlening kan plaatsvinden richting jeugdzorg, maar wat wel is opgebracht door de Belastingbetaler of gefinancierd wordt uit de publieke middelen om dit daaraan te besteden. Gaat je budget. Als ik dan vervolgens een interview in Almere Deze Week lees van de directeur van JGZ Almere, die aangeeft dat het budget niet toereikend is, maar niets over het effect van negatieve rente op de jeugdzorg, dan heb je als wethouder van Financiën nog een mooie schone taak liggen. Ook heeft Communicatie-expert de JGZ Almere directeur persoonlijk geïnformeerd over de overkill van JGZ mensen ten behoeve van verzuim in het Onderwijs in Almere, welke wij persoonlijk hebben ervaren. En dat heeft natuurlijk ook invloed op het Almeerse JGZ budget, dus hij kan er direct na zijn vakantie mee aan de slag.

Kijk Belasting in Nederland betalen is een feit, maar dat betekent ook dat de burger verwacht dat je kritisch kijkt naar zaken die publieke gelden positief beïnvloeden. En zeg nu zelf, negatieve rente is hiervan niet zo’n prettig voorbeeld, tenminste ik zie als burger en inwoner van Almere en Nederland graag dat er een voordeel is, in plaats van nadeel en enkel maar toenemende lasten. Die lusten zijn ook wel eens een keer lekker.


Wegenbelasting betaalt, u mag toch niet te hardrijden

Toen laatst een bekeuring op de mat viel, waarover ik eerder blogte, ben ik de bekeuring eens goed gaan analysren. En wat blijkt? Behalve de boete voor te hard rijden – wat jouw reden dan ook mag zijn – je krijgt altijd een opslag van € 8,= aan administratiekosten. Die opslag krijgt u niet van de werkgever, maar wel van het CJIB. En daar hoeft u verder niets voor te doen.. of toch wel, te hard rijden.

Even terug, u betaalt wegenbelasting voor het op de wegrijden, maar mag op uw eigen betaalde wegdek niet te hardrijden? Dus als ik het ontspannend vindt om na een dag hard werken wat stoom af te blazen en even een stukje (veilig) hard te rijden, waar kan ik dit dan wel ? Ik ben namelijk niet graag stout, dus welk alternatief wordt mij dan voor mijn wegenbelasting bijdrage geboden om dit intelligent en gecontroleerd toch te mogen doen? Geeft toch een iets andere kijk op een "wegpiraat".


CJIB - dik rendement van 41,6% en 266% met ophoging van de boete

Behalve dat het frappant is dat u al met uw Belastinggelden al heeft bijgedragen aan het salaris van de medewerker van het CJIB, mag u toch nog eens extra € 8,= afrekenen zodat zij u een rekening kunnen sturen. En natuurlijk portkosten en de kosten van de envelop. En om even aan te sluiten bij het laten renderen van geld, het CJIB heeft het prima voor elkaar. Bij een eerste boeteverhoging krijg je 41,6% (prijs) verhoging van je boete en bij een tweede verhoging een (prijs)verhoging van maar liefst 266%. Kijk dat zijn tenminste rendementen waar een investeerder blij van wordt. Ik hoop dan ook dat er binnenkort een beursgang te verwachten valt van CJIB, want behalve een gegarandeerd rendement, mag je toch ook verwachten dat je je geld absoluut veilig kunt onderbrengen bij dit onderdeel van Ministerie van Justitie en Veiligheid ?

En als we dan wat vaker de boetes opleggen onder andere bij de Schengengrenscodezones, waar 100% procentcontroles zijn afgesproken, kijk dan levert die inspanningen die van Nederland hiervoor worden gevraagd wat op. Vooral voor de Nederlandse belastingbetalende burger en daar worden wij met elkaar nu eens een keer wel welvaarder van. En had die Nederlander niet al bijgedragen aan het salaris om die controle uit te voeren? Ik zie een win-win voor BV Nederland. Overigens hoor ik graag ook privé wanneer ik hierop deze aandelen kan intekenen, wie wil er met dit vooruitzicht überhaupt nog sparen? Met dergelijke rendementen op geld kan er wel een lekker Bourgondisch terrasje vanaf. Kijk, Nederlandse horeca die het zwaar heeft vanwege Corona gelijk ook weer geholpen….

# leefnuengeniet