E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, schoolveteraan, win-win: betalen en ontvangen

Vandaag eens een korte communicatie blog over BV Nederland. Nu onze zoon zijn eerste schooldiploma op zak heeft, hebben wij een bijnaam voor hem, wij noemen hem nu onze SCHOOLVETERAAN © . Niet alleen is hij enorm geïnteresseerd in de oorlogsverhalen van zijn opa, of verhalen van zijn vader over diens diensttijd, maar ook speelt hij graag een potje Call of Duty op de Playstation. En zijn nieuwe bijnaam SCHOOLVETERAAN © is zoals blogvolgers weten vooral te danken aan de persoonlijke strijd met school over een OPP van afgelopen jaren. Aan de beloning voor het onrecht dat hem is aangedaan - gewoon een schadecompensatie voor deze jarenlange strijd - is inmiddels het e.e.a. in gang gezet. Wij hebben er vertrouwen in dat dat wel goed komt, net als overigens met onze zoon.


Erkenning = win-win
Of de erkenning over wat er is gebeurd is het laatste nog niet gezegd en dat zal nog wel een dingetje zijn, maar dat maakt nu even niet uit: eindelijk een nieuwe start. Als een echte veteraan heeft hij de strijd overleeft en een hele andere missie gekregen, een vredesmissie. En daarin lijkt hij dan weer meer op zijn oma en moeder…. Hoewel, maak de dames (moeders) niet boos of doe hun kind onrecht aan, want dan kan er wel eens een hele andere missie uit voort komen…. En dat is natuurlijk weer afhankelijk van de overeenstemming van het (te)vredesakkoord. En erkenning met het woord Schoolveteraan © in de Oer Hollandse Van Dale zou zelfs niet misstaan. Het eerste schoolboek is nog niet uit, maar hij gaat al wel vast in een nieuw boek beginnen.


Hard werken en hard rijden

Laatst viel er een envelop van CJIB op de deurmat. Alleen al bij het zien van de envelop weet je al genoeg : bekeuring. Als Nederlander moet je nu eenmaal betalen als je te hard rijdt en als je hard werkt natuurlijk. En dat is ook gelijk het mooie wat Covid-19 ons laat zien. Er is een Nederland voor Covid-19 en na het Coronavirus….

Voor Corona moest je betalen om hard te mogen werken, met het risico op een bekeuring.
Nu wordt je betaald om thuis te werken en is de kans een stuk kleiner op een bekeuring. En is de business stil gevallen ? Dan wordt je ervoor gecompenseerd (beloond). De afdracht van de forse sociale lasten wordt in jouw voordeel zichtbaar, je ontvangt nu geld om niets te doen. BV Nederland laat zich van zijn meest financieël-sociale kant zien en daar kan geen enkele partij of ander land tegen op. (BV) Nederland is daarin gewoon uniek, met hartverwarmende initiatieven. Wat ons betreft zien wij het graag van de mooie kant ook. En dat maakt dat wij toch positief kunnen blijven ondanks al het leed dat is gepaseerd, geluk(kig) voor ons.....

Ik ga dan ook vandaag verder niets meer doen. Win-win voor het gezin.

#leefnuengeniet