E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, Invest-NL, Banken, Lusten en Lasten, BOM

BV Nederland, investeert via Invest-NL in gezondheid

Goed Nieuws voor u en mij in deze communicatie blog. Ons belastinggeld dat in een fonds t.w.v. € 1,7 miljard (of € 2,5 miljard ) bij Invest-NL is onder gebracht door Ministerie van Financiën, waar ik ook in een eerdere Communicatie blog over Invest-NL al over schreef, heeft besloten om € 4 miljoen te investeren in een innovatieve scale-up t.b.v. een speler die actief is op gebied van diabetes met een insulinepompsysteem. Er wordt met ons geld geïnvesteerd in gezondheid en dat is goed nieuws. Vooral, omdat het gaat om een converteerbare lening, dus u en ik krijgen rendement op ons geld, met de mogelijkheid de lening om te zetten in aandelen. Bij succes is het een zeer interessante optie voor u en mij als Belastingbetaler. Met een beetje mazzel betekent rendement namelijk dat de Belastingen omlaag zouden kunnen en het rendement hiervoor wordt gebruikt om Overheidsuitgaven te financieren. Hoewel Ministerie van Financiën onder Wopke Hoekstra valt, een mooi voorbeeld voor Eric Wiebes en Mona Keijzer ook hun plannen om op zoek te gaan naar andere inkomstenbronnen, anders dan u en ik, kracht bij te zetten. Een mooie win-win voor Nederland!


Banken die het snappen

Rabobank snapt dat tijden veranderen en wordt in Almere steeds zichtbaarder bij regionale initiatieven. Rabobank is wat Communicatie-expert betreft een bank die het begrepen heeft dat je ook iets terug kunt doen voor de maatschappij. Ook zij zien hun verdienmodel door de negatieve rente door de ECB veranderen en willen nieuwe inkomstenbronnen aanboren, zoals het afsluiten van complexe verzekeringen als groeimarkt. In ieder geval beter dan ING, die per oktober 2020 met diverse verhogingen naar haar particuliere klanten komt en dus daarmee de lasten voor haar klanten verdere verhoogd. Van de 8 miljoen klanten die zij hebben, is de verhoging op zo’n 10%, oftewel 800.000 rekeninghouders van toepassing. Hopelijk beseft ING dat klanten ook kunnen overstappen, tenzij dat het doel is met oog op negatieve rente. Maar goed zij weten ook dat wij Nederlanders verplicht zijn om een rekening te houden, dus ach voorlopig zitten ze goed. Met slechts € 4,8 miljard netto winst een logische stap. O wacht, de particuliere tak zal het minder goed doen dan de zakelijke tak, misschien een idee om eens naar het totale eindresultaat te kijken? Of moet er dan teveel winstbelasting aan de Nederlandse fiscus worden afgedragen ?
Hoe het wel zit, geen idee. Laat dat maar onze Wopke Hoekstra over, die weet ongetwijfeld met zijn accountant achtergrond hoe hier de paarden rennen.


Liever de lusten, dan de lasten

Bent u ook zo toe aan meer de lusten dan de lasten ? Ik doel dan op onze democratie en het feit dat naast de wijze lessen van minister Slob door op scholen les te gaan geven in goed burgerschap, er voor ons als Nederland inwoners ook wel iets mag worden terug verwacht voor de bakken met geld die wij inbrengen. Zoals bijvoorbeeld dat er alles aan gedaan wordt om kwaliteit van leven in Nederland te vergroten en onnodig gezondheidsleed wordt voorkomen. En waarom investeren in Onderwijs en in het leraren tekort, als je dit prima kunt opvangen met digitale technieken met kleine investeringen, waarmee je en de werkdruk kunt verminderen, reistijden kunt reduceren, leerlingen ruimte geeft om niet elke dag naar school te moeten, kleinere klassen kunt realiseren en dus de kwaliteit verbeterd en meegaat met de tijd. Verder kun je daarmee CO2 reduceren, schoollokalen beschikbaar stellen voor andere activiteiten, waarmee je huurkosten kunt verlagen of jonge ondernemers een kans biedt. Zo maar een voorbeeldje van hoe simpel kan het zijn…


Advertentie die inslaat als een BOM

Wat ik u zeker niet wil onthouden is de volgende advertentie tijdens het lezen van het Financieel Dagblad online. Hier verscheen namelijk een advertentie van het bedrijf BOM. Drie keer raden waar zij zich op richten ? Zij willen de kwaliteit van mensenlevens verbeteren. Los dat ik het nogal een grappige tegenstelling vond, BOM: die mensen levens wil verbeteren , een prachtig initiatief.

Ik wens BOM alvast veel succes, laat de kwaliteit van BOM maar komen….

En verder een oproepje aan de verdwaalde bezoeker op mijn website, er was namelijk een bezoeker die 42 linken op mijn website heeft aangeklikt, ik hoop dat u heeft gevonden wat u zocht. Zo niet, laat het dan even weten via het contactformulier van Communicatie-expert.

#leefnuengeniet