E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, KLM, BLM, ALM en Hoera

HOERA.. BV Nederland redt KLM

HOERA !!! KLM is door u en mij gered van de ondergang met Wopke Hoekstra, onze minister van Financiën, als onze piloot. Onze nationale trots, waar we zelf sinds 2019 al voor ruim € 800 miljoen aandeelhouder van zijn, krijgt voor € 3,4 miljard staatssteun. Het kost u en mij slechts € 200,= per persoon. Rekent u maar even mee: €3.400.000.000,= / 17.000.000 inwoners = € 200,= per inwoner.

Wetende dat we samen aandeelhouder zijn van KLM waar Communicatie-expert eerder in haar communicatie blog al over blogde, is het dus raadzaam dat je voortaan een vlucht boekt met onze Nationale Trots, de KLM. Zo weet je zeker dat de positie van KLM en jouw als aandeelhouder wordt verstevigd. Ook verstevigen we daarmee de internationale concurrentiepositie en weten we zeker dat de € 1 miljard aan staatssteun die als lening is uitgezet aan onszelf wordt terugbetaald door onszelf.

Dus vergeet de discussie tussen Rutte en Corendon en boek KLM. Want wie wil nu niet eens lekker zichzelf spekken om de eigen koopkracht op peil te houden? En vlieg je met KLM naar het Caribische deel van ons Koninkrijk, krijgen we dan een premie van onze andere landgenoten voor het redden van KLM in plaats van een vertrekbelasting om de oren. Of zullen we als aanhouder stemmen voor het verleggen van een deel van de reddingkosten naar het betreffende Nederlandse eiland? Tenslotte horen ze niet voor niets bij Nederland toch? Levert die voor u en mij uitgegeven € 200,= door Wopke ons op z’n minst nog voordeel op voor de schatkist. En kunnen Rutte en Macron samen nog een keer uit eten om over de Franse bijdrage voor het redden van KLM praten, want was het enige tijd geleden niet nog Air France – KLM ?


Verkiezingsbelofte inlossen en HOERA

Wie het nieuws afgelopen week een beetje gevolgd heeft, heeft kunnen lezen dat Rutte eindelijk zijn verkiezingsbelofte na zoveel jaar inlost. Het eerste deel van de beloofde € 1.000,= voor (hard)werkend Nederland, namelijk de zorgmedewerkers, wordt ingelost in de vorm van een netto bonus. Dat deze mogelijk tornt aan de diverse toeslagen en daarmee juist geld kost voor deze harde werkers, dat mag de werkpret niet drukken. Er zit sowieso al even geen Corona pretje of Coronafeestje in, want er valt even niets te vieren of met elkaar te dansen, en vooral niet hard hoera te roepen of te schreeuwen. Wat u ieder geval wel mag is maart volgend jaar stemmen. Dus laat uw stem horen, kies naar hartenlust en ga voor ALM, BLM of KLM… (zie hieronder).


Alfabet begint bij A en niet bij B

Kijkend naar de discussie van BLM (Black Lives Matters), stel ik voor om deze te laten gaan over ALM oftwel All Lives Matters. Niet alleen begint het alfabet met een A, maar ook laten we daarmee de geschiedenis achter ons en blijven we er niet meeschermen. En werken we daarmee aan een positieve toekomst en goed nieuws. Elke revolutie kost tijd, dus waarom tijd stoppen in het verre verleden als je nu tijd investeert in het nu en de toekomst, er is al een hoop geleerd. Dat is al een mooie spiegel. Gelukkig zien we een kleurrijke opkomst bij de diverse demonstraties toch? En voor een beweging die tegen racisme is, is het naar mijn simpele, blanke, vrouwelijke, blonde, #metoo mening nogal opmerkelijk dat je met je eigen slogan en bewegingsnaam andere huidskleuren uitsluit. En was dat nou net niet de aanleiding ? En als je niet voor BLM of ALM gaat, kies dan op z’n minst voor KLM. Dan ga je in ieder geval nog voor Oranje.

#leefnuengeniet