E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog, BV Nederland, Corona inzichten en goed nieuws

Om te beginnen wil ik de lezers van mijn communicatie blog bedanken voor de leuke en motiverende reacties die ik krijg. Zoetjes aan krijg ik er meer lezers bij en dat is mooi om te merken. Hartelijk bedankt daarvoor, erg fijn!


Schooldiploma en het Coronavirus

Door het Coronavirus maakt "ons Nederland" en BV Nederland een enorme ontwikkeling door. Het begint er op te lijken dat we met elkaar tot nieuwe inzichten komen als het gaat om hoe belangrijk onze gezondheid is. Een half jaar geleden werd ons gezin nog raar aangekeken door school als wij aangaven dat gezondheid toch echt voor ons op de eerste plek komt en dat daar helemaal geen hulp bij nodig is van Speciaal Onderwijs, ondersteuning van onze huisarts en de KNO-arts zou voldoende zijn. Lag bij de schoolcultuur de focus eerst nog op aanwezigheid op school, nu lijkt het besef er te zijn dat een diploma halen heel belangrijk is, maar ook dat je er niet veel aan hebt als het ten koste gaat van je gezondheid. En inderdaad, het solliciteert niet lekker vanuit een ziekenhuisbed en als je dood bent geeft voor zover bekend het diploma ook geen toegang tot een extra rang, dus waarom dan die druk erop ?

En wat verder fijn is om te weten dat als je geen diploma hebt je deze altijd nog in deeltijd, avondschool of via E-learning kunt behalen wanneer jij het wilt en niet omdat het moet. Vindt je leren leuk, geweldig en fijn dan kun je in Nederland alle kanten op en dat is prachtig. Maar is leren niet jouw ding, geef jeugd dan de ruimte om het te doen zoals zij het willen invullen bijvoorbeeld vanaf een jaar of 15 en begeleid ze hierbij. Het gevoel en het hebben van keuze maakt het verschil. Leren houdt gelukkig niet op als je 18 jaar wordt, iedereen leert dagelijks daar hoef je niet perse voor naar school. Wie mijn Moederdag blog heeft gelezen over onze zoon en dat hij wacht op een antwoord van de examencommissie, deze situatie is nog ongewijzigd, dus wij zijn benieuwd en vertrouwen erop dat hij wordt beloond voor zijn inspanningen.

Nieuwe Corona inzichten die goed zijn voor uw en mijn portemonnee

Ook lees ik vandaag op AD.nl dat onze minister van Economische zaken Eric Wiebes en staatsecretaris Mona Keijzer tot het inzicht komen dat we nieuwe manieren moeten zoeken om geld te verdienen, zoals ook op de door Communicatie-expert aangeboden website huishoudmanagement te lezen valt. Dus als Nederlandse Belastingbetaler ben ik heel blij dat deze inzichten nu ook bij de bestuurders van Nederland binnen komen. Ik - als belastingbetaler - kan haast niet wachten tot ik van hun te horen krijg, we hebben goed nieuws, we hebben een sponsor gevonden die het mogelijk maakt dat wij de belastingcentjes niet meer bij u komen halen, maar dat bedrijf X, Stichting A of Fonds Z deze aan u en mij als Belastingbetaler heeft geschonken. Zoals bijvoorbeeld Action dat gedaan heeft aan de verpleeghuizen met de voorraad latex handschoenen. U en ik horen dat niet direct, maar lijkt mij dat er dan geen kosten gemaakt hoeven te worden van ons Belastinggeld en er dus misschien een kwartje af kan in plaats van er weer bij komt. Dus op een slimme manier inderdaad aan geld komen, anders dan het bij u en mij halen. Geld voor onderzoeken naar ziektes kan ook deels naar kwaliteit van leven gaan voor de mensen die een dergelijke ziekte hebben. Ik zie hier een win-win situatie.

Huurinkomsten Gemeente Almere

Verder lees ik dat de Gemeente Almere de winkeliers tegemoet komt met tijdelijk verlagen van de huren. Een mooi gebaar, ik wist helemaal niet dat er panden in bezit zijn van de Gemeente ( lees uw en mijn belastinggeld). Betekent neem ik aan ook dat deze huurinkomsten van de jaarlijkse begroting afgetrokken worden voor de jaarlijkse Belastingnota verstuurd wordt aan haar inwoners? Tenslotte behoren deze panden aan de Belastingbetaler, dus lijkt mij nogal 'Wiebes' dat dit dan ook wordt verrekend en wordt teruggegeven?. Ik weet niet of Wethouder Julius Lindenbergh deze op de Almeerse begroting terugziet, maar ik ben hier - en wellicht u ook - geïnteresseerd waar deze inkomsten nu voor worden gebruikt en wie die rekening en inkomsten beheert. En niet alleen voor Almere, maar ook voor andere Gemeentes en heel belastingbetalend Nederland. Verder nog een boodschap voor dezelfde Julius Lindenbergh, ik lees in Almere Deze Week dat vooral bij hem het beeld leeft dat er tekorten zijn en dat de hoge zorgkosten onder andere worden veroorzaakt door Jeugdzorg. Ik verwijs hem dan maar even naar onze ervaring en de overkill aan instanties die zich met ons gezin hebben bemoeid. Tuurlijk hebben gemeentes geen begeleiding gehad zoals onze Onderwijsconsulent aangaf, en is dit door het Rijk bij hen neergelegd, maar met gezond verstand is toch overduidelijk dat dit nu teveel van het goede is ?. Terug naar de basis van de instanties wat mij betreft, maar dan wel met goede communicatie en inderdaad daarvoor is Communicatie-expert in te huren. Om het makkelijk te maken, hier de link beste Julius, doe er je voordeel mee. En deel vooral je ervaring en inzichten met alle andere Gemeentes, laat het Wopke Hoekstra weten, en maak een goede vertaalslag naar de (Almeerse) Belastingbetaler.

Almeers goed nieuws

Als afsluiter nog even een positieve boodschap, op de nieuwe website van Almere Deze Week staat dat Almere City een project lanceert om het nieuw verbouwde station aantrekkelijk te maken door een seizoenkaart aan te bieden voor €45,01, het aantal zitplaatsen van het nieuwe Yanmar stadion van de voetbalclub. Dit draagt straks bij aan genieten van voetbal van de lokale club en laat ons even de Coronacrisis vergeten. En een dergelijk bedrag maakt het wellicht ook toegangelijker voor een groep mensen die voorheen geen dure seizoenskaart konden betalen. Ook vergroot het plezier voor de voetballers, want met publiek is het toch echt leuker.

Het kan in Almere!

#leefnuengeniet