E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland en Coronahumor op moederdag

Vandaag is het moederdag, moeders van Nederland van harte gefeliciteerd !

Om maar gelijk met deze communicatie blog met deur in huis te vallen: als je moeder in De Oude Plantaan in Dieren verblijft, dan wordt het een aardige overlevingstocht om je moeder te zien of even met haar in contact te komen in deze Coronatijden.

Ik lees namelijk dat er om het verpleeghuis hekken zijn geplaatst om te voorkomen dat familie iets lekkers komt langsbrengen of met bewoners in contact komt. Stel je voor dat je je moeder wilt verwennen in Dieren. Nee, in plaats daarvan wordt zij achter een hek geplaatst, net als dieren in de dierentuin, maar dan als oudere in Dieren. Enige wat bij het hek nu dus nog ontbreekt is het bordje: niet voeren en niet aanraken… weer eens wat anders dan een baby Pandemie.

Ben ik even blij dat mijn moeder sinds kort een smartphone heeft, kunnen we toch contact hebben, leuke fimpjes en digitale bloemen versturen. En die lekkere kus en knuffel app-en we tijdelijk wel, een echte houdt ze zeker tegoed. Mam, onze liefde is net als het Coronavirus, het is besmettelijk maar in plaats van dodelijk meer dan ooit springlevend.

Over de liefde gesproken, de sportscholen mogen pas in september openen, ook al dragen die juist bij aan een gezonder Nederland. Mark Rutte heeft het bij zijn onderbouwing erover dat vooral het gehijg in de sportschool hieraan bijdraagt. Gelukkig mogen de seksberoepsgroepen binnenkort wel weer open, kunnen zij alvast uitproberen of het gehijg inderdaad tot extra besmetting leidt (met uitzondering van SOA of HIV) en wat dit betekent voor de betaalde liefde. Ook kunnen ze gelijk innoveren hoe je met een mondkapje op je klant toch aan zijn trekken laat komen.

Op nrc.nl leest Communicatie-expert goed nieuws voor patiënten op open afdelingen in de psychiatrie. De psychiater werkt namelijk gewoon door, maar wel met beperkingen. Ja, wacht even voor wie is die open afdeling nu voor de psychiater of voor zijn patiënt? En hoe zit dat dan als je als patiënt vrijwillig op zo’n open afdeling bent en je mag toch niet naar huis. ? Ben je dan eigenlijk niet zonder dat je het zelf weet toch op een gesloten afdeling terecht gekomen? Of verblijf je vanwege Corona nu eigenlijk toch vrijwillig op een gesloten afdeling?


Coronatijden voor scholen en credits

Ook voor (basis)scholen zijn het bijzondere tijden. Vanaf morgen krijg je als leraar nog steeds 100% betaald, hoeft maar voor de helft van de tijd aanwezig te zijn, je loopt dus ook maar parttime risico. Gelukkig gebeurd het wel op een verantwoorde manier volgens minister Slob in zijn interview op nu.nl. Ook is hij lekker duidelijk over wat de definitie van een loopneus is, dat weet hij niet want hij is geen medicus. Op de vraag of een leraar of ouder dat toch ook niet zijn, laat hij weten dat als je een loopneus hebt je dit echt wel merkt. Laat onze zoon nu al 4 weken in de afwachting zijn van een antwoord van de examencommissie i.v.m. te maken SE’s en Corona. Over 3 weken kan hij zijn diploma op zak hebben. Gelukkig heeft hij geleerd van eenzelfde soort situatie die vorig jaar deze tijd op zijn school is ontstaan en waardoor hem onrecht is aangedaan en afspraken met hem niet zijn nagekomen. School vindt echter dat hij dit schooljaar zijn credits heeft verspeeld, terwijl hij niet eens wist dat hij op ook school credits kon opbouwen, wel cijfers halen die leiden tot een diploma waar hij prima aan voldoet. En gezien zijn gezondheidssituatie is dat al hartstikke goed. En ja hij gamed graag, dus als ze dat nu even eerder hadden gemeld, dan had hij credits bijgekocht. Mocht hij vanwege deze credits de school toch zonder diploma verlaten, dan stellen wij voor dat onze zoon van 17 minister Slob uitlegt wat een loopneus is (neus met 2 benen?) en mag hij andersom aan onze zoon uitleggen hoe je als school denkt credits bij een leerling op te bouwen, als je je afspraken niet eens nakomt., dat is namelijk wat onze zoon merkt. Alstublieft een leerzaamlesje van de belastingbetalende burger over leiderschap en credits, gratis en voor niets, net als Corona  

#Leefnuengeniet