E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatieblog – BV Nederland, Reddingsplan KLM en positief nieuws, maar 1,1 miljard nodig?

Positief nieuws, BV Nederland is druk bezig met een reddingsplan voor KLM en tegen welke voorwaarden de Nederlandse Staatssteun van 2 - 4 miljard wordt verleend. We weten inmiddels uit mijn vorige communicatie blog dat Wopke Hoekstra, onze minister van Financiën, bereid is diep in de buidel te tasten met de steun, maar waarom zoveel?

Ik lees net namelijk dat KLM slechts een eerste kwartaal verlies heeft gemaakt van € 275 miljoen euro, dus als we het beperken tot 1,1 miljard, zou KLM het een jaar kunnen uitzingen om geen verlies en ook geen winst te maken, oftewel break-even te draaien. Lijkt mij voor de Belastingbetaler nogal goed nieuws, scheelt weer 1 - 3 miljardjes, oftewel € 58,82 per inwoner per miljard aan Belasting en dus koopkracht voor u en mij. Dus en KLM redden, werkgelegenheid veiligstellen en als consument meer kunnen uitgeven, zie ik hier een win-winsituatie?

En natuurlijk leest Communicatie-expert ook dat Air-France-KLM van de Franse Staat al 7 miljard euro krijgt en dit is goedgekeurd door de Europese Commissie. Bij een verlies van 1,8 miljard euro in het eerste kwartaal, kan hiermee ook Air-France-KLM een jaar uitzingen. Dus als Nederland nu € 1,1 miljard uitrekt en Frankrijk de overige € 7 miljard is de werkgelegenheid geborgen en dat is goed nieuws voor zowel de Nederlandse als de Franse economie en de EU.

Mochten de betrokkenen toch nog de ring met elkaar in willen, laat ze dan vooral inzetten op de Staat als aandeelhouder en op het maken van winst. Komt in beide gevallen ten goede van de Belastingbetaler en ook de Belastingdienst profiteert mee, hoe mooi is dat ?

Hulp voor huurders met gevonden € 12,5 miljoen euro ?

Ook goed nieuws, er is een bedrag € 12,5 miljoen euro gevonden in een woning in Eindhoven. Daar kunnen een hoop mooie dingen meegedaan worden. Ik weet nog wel een mooi doel, namelijk zo’n 90 huurders – waaronder Nederlandse Tweede Wereldslachtoffers - in Almere-Haven, die stress hebben van de huurverhoging per 1 juli a.s.. Neem die zorg weg, investeer in hun welzijn en laat deze mensen genieten voor een fractie van het gevonden bedrag. Zou dat u baan niet een stuk leuker maken?

Orgaandonatie : u mag langer denken en uitgestelde zorg

Positief nieuws verder op het front van orgaandonatie. U mag er van minister van Rijn langer over doen om na te denken wat u met uw eigen lichaam wilt na uw dood. Behalve dat er misschien mensen zijn die zich liever bezig houden met genieten van het leven, zijn deze mensen zelf oud en wijs genoeg om te beslissen of zij zich wel of niet willen registreren in het donorregister. Meer tijd is echt niet nodig, die hebben ze zelf al genomen. Minister van Rijn, weet u wat lekker positief zou zijn? Als u voor de mensen die nu leven eens gaat zorgen dat de uitgestelde zorg wel wordt geleverd.

Niet wordt er alleen door de Belastingbetaler voor betaald, maar ook zie ik mensen onnodig pijn lijden en zie ik elke dag met leden ogen aan dat de rechterhand van mijn man door continu uitgestelde zorg nog meer kromstand krijgt ( ziekte van Dupuytren) en nagenoeg onbruikbaar is, de behandelend arts van de kliniek vindt het spoed maar een ingreep wordt niet goedgekeurd en er is geen anesthesist beschikbaar. Is het levensbedreigend, gelukkig niet. Mocht dat de criteria zijn, kijk dan ook eens wat verder wat de impact op iemands leven is. Ik kan enkel namens ons gezin spreken, maar wat dacht u van de verstrekkende gevolgen voor ons gezinsleven, de druk op veel langdurigere nazorg van de ingreep en zijn arbeidstoekomst ?. Misschien is het een idee voor u en uw collega’s als er meer oog komt voor de levende mens, diens kwaliteit van leven, en genieten van het leven. Kortom het welzijn van de mens, gewoon omdat we mensen zijn ?

#leefnuengeniet