E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie – BV Nederland doneert en eID bij UWV

Communicatie – BV Nederland donatie aan Lady Gaga en eID bij UWV

Lady Gaga heeft gisteren een wereldwijd benefiet concert georganiseerd in de strijd tegen Covid-19 . Vanmorgen stond de totaal stand op 120 miljoen euro. Of dit bedrag inclusief het door BV Nederland gedoneerde bedrag van € 50 miljoen euro is, is niet duidelijk. Wat wel duidelijk is dat BV Nederland weer een gulle gever is namens de Belastingbetaler, in dit geval door ‘Sinterklaas’ minister De Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Het is mooi dat wij helpen, maar als je kijkt naar de verhouding van wat er wereldwijd is opgehaald, dan lijkt het er toch aardig op dat u en ik hoofdsponsor zijn geworden van het initiatief van Lady Gaga. Daar hebben we van haar dan wel een bedankje voor terug en daarmee hebben 81 miljoen volgers van Lady Gaga ook de positieve bijdrage van Nederland ‘meegekregen’.


Medicijn Covid-19 is er al volgens Nederlandse arts

Op nu.nl lees ik de ingezonden brief van de Nederlandse arts J. Noteboom – van Monsjou, die juist doneren voor een medicijn Corona hekelt, omdat er al lang een medicijn zou zijn tegen Corona. Namelijk hydroxychloroquine in combinatie een antibacterieel middel met zink dat 100% succesvol zou zijn, alsmede door Amerikaanse artsen wordt erkend. Misschien een idee voor onze minister De Jonge van Volksgezondheid – jawel dezelfde als de donatie voor Lady Gaga - om eens met “onze” eigen Nederlandse arts in gesprek te gaan en te luisteren naar de mogelijkheden volgens deze arts. Het middel zou spotgoedkoop zijn, dus daarmee direct bijdragen aan een betaalbaardere en positieve oplossing. Lijkt mij een hele effectieve tijdsbesteding voor de minister, welke direct in het voordeel kan zijn van de Nederlandse Belastingbetaler. Je zou zeggen hier valt wat te winnen en succes te behalen, dus vanaf deze communicatie blog waar wachten we op ?

In eerdere blog van 9 maart jl. was ik positief over de ECB en dat door hen onder burgers te houden enquete. Inmiddels compleet ondergesneeuwd door Corona, toch nog even de aandacht hiervoor. Tot 24 april a.s. is de enquete van de ECB nog in te vullen. Of via deze link ecb.europa.eu.

Positief nieuws (update 20 april 2020) de ECB - mevrouw Lagarde en haar team - heeft de termijn voor u om te reageren op de negatieve rente verlengd tot eind augustus a.s. Dit keer geen concrete datum, maar een richtlijn tot eind van de maand augustus. Goed om te zien dat de ECB de EU-burger serieus neemt en de termijn onder het Corona-Covid-19 geweld verlengd. Maar er gebruik van en laat een stem horen. Communicatie expert heeft het in ieder geval wel al gedaan.


UWV, Corona en eID inloggen

UWV werkt met man en macht de aanvragen af van al die bedrijven en ZZP-ers die ondersteuning vragen vanwege Covid-19 en de genomen RIVM maatregelen. Laten we in Nederland ook oog hebben voor wat deze mensen allemaal doen om deze aanvragen te behandelen, want zij zijn misschien niet direct de befaamde 'zorghelden', maar als u eind van de maand de euro’s weer ziet bijgeschreven op uw bankrekening, denk dan ook even dat zij dit maar mooi in orde hebben gemaakt. Hoe fijn is dat ?

Wat verder op de UWV website opvallend te noemen is, is dat inloggen tegenwoordig als EU-burger gedaan kan worden, de zogenaamde Elektronische identificatie EU-burger, eID. Dit is volgens de UWV website een Europees erkend inlogmiddel. Wat ik als Nederlandse belasting- en premiebetaler op z’n minst opmerkelijk hieraan vindt is dat UWV officieel Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen heet en naar mijn beste weten een Nederlands instituut is, waarom er dan als EU-burger toegang gegeven wordt tot onze voorzieningen kan ik op dit moment niet op hun website terugvinden. Laten we er voor het gemak van uitgaan dat dit te maken heeft met de NOW (Noodmaatregel Overbrugging Werkgelegenheid) regeling welke vanwege het Coronavirus in het leven is geroepen en welke uit een EU-fonds of -pot komt.