E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie – BV Nederland, Eurobond discussie en ESM Noodsfonds

Communicatie – BV Nederland, inzet van Eurobonds en ESM Noodsfonds vanwege Covid-19

Afgelopen week heeft minister van Finaniciën Wopke Hoekstra namens Nederland een presentatie neergezet tijdens de EU-groep onderhandelingen betreffende het afhouden van de inzet van Eurobonds (gezamenlijk schuldenpapier van de EU-landen) zonder specifieke voorwaarden om de economische gevolgen voor de Coronacrisis op te vangen. Eenvoudig weg door bij zijn standpunt te blijven om hierop tegen te zijn is op dit moment - 11 april 2020 - Eurobonds als instrument van de baan. En ja Italië is hier nogal verbolgen over, zoals ook in mijn eerdere Communicatie blog is te lezen, maar als je een dergelijk financieel instrument inzet, dan mogen andere landen die hiervoor borg zouden moeten staan minimaal verwachten dat hieraan voorwaarden zijn gekoppeld en niet dat dit zonder meer maar ingezet kan worden. Nu wordt om de Coronacrisis op te vangen het Europese Noodfonds (ESM- Europees Stabiliteitsmechanisme) 540 miljard euro voor vrijgemaakt ten behoeve van medische apparatuur en hulpmiddelen. En laten we wel wezen, Italië is door COVID-19 enorm hard getroffen, des te opvallender is het dat het zelfde Italië voor alsnog geen beroep doet op het dit zelfde ESM fonds, dus waarom dan de focus op de Eurobonds ? Met een goudvoorraad van 2451,8 ton ( Wikipedia- World Gold Council – april 2019 – Italië neemt met 2451 ton goud de 3e plek op de wereldlijst van goudvoorraad ), is hier toch een mooie garantievoorwaarde voor de wens voor het schuldenpapier van Italië. Dit zonder dat hiervoor Eurobonds in het leven hoeven te worden geroepen en er van andere EU-landen wordt verwacht hiervoor garant te staan? Juist met een dergelijke garantieafgifte laat Italië zien er vertrouwen in te hebben dat zij instaat zal zijn om de schulden terug te betalen en zal het ongetwijfeld bijdragen aan ander gewenst gedrag ten aanzien van het op orde hebben van het huishoudboekje van de Italianen.

Want Coronavirus of niet, goede gezondheid is rijkdom, waar iedereen zich momenteel ook zeer van doordrongen is En juist dan is het belangrijk om het hoofd koel te houden om zo de komende economische crisis goed door te komen.

Zoals in Lubach prachtig verwoord, als je huis in de brand staat willen wij je wel helpen blussen, maar we zijn niet bereid om je hypotheek te betalen. Kortom, Wopke, geweldig gedaan! Zonder dat jij het zelf weet draag jij bij aan de missie van Communicatie-expert, namelijk Nederland leuker, vriendelijker en betaalbaarder maken !