E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie BV Nederland - Corona, Nationaal geld belang en positiviteit

BV Nederland en Corona: Nationaal (geld) belang en positiviteit

In mijn vorige blog gaf ik al aan dat Corona de godin van de gezondheid en het geld is.
Opeens is gezondheid nationaal en internationaal nummer 1, met gigantische gevolgen wordt de economie stilgelegd en speelt geld geen rol meer. Eerst de regels volgen, daarna de gevolgen verder handen en voeten geven.

Onze Nederlandse minister president, verlaat zijn eigen politieke nest, pakt zijn kans en kijkt naar het gemeenschappelijke belang en daarmee naar de overeenkomsten van zijn medebestuurders en spreekt zijn vertrouwen uit. Of dit van de premier zelf afkomt of van ‘zijn' Carolien of ander teamlid is niet duidelijk, wel was al duidelijk voor Corona haar intrede maakte dat er in Nederland wat moest veranderen om het leefbaarder te maken. En Corona biedt nu eenmaal de kans om meer nationalisme voor de BV Nederland toe te passen … hiephierhoera

Want zonder dat we ons dat wellicht realiseren is Nederland zo’n beetje het belangrijkste land in Europa. Naast een grote afdracht van ons BBP, staan wij nagenoeg altijd welwillend tegenover de medemens en om deze te helpen. Echter de tijd is nu aangekomen dat Nederland meer aan zichzelf en haar eigen burgers gaat denken. Want zijn het niet haar burgers die zich nu massaal aanmelden in de zorg of als vrijwilliger bij andere vitale activiteiten. Spontaan de bereidheid tonen om voor hen belangrijke (sociale) bedrijven te helpen om afzien van compensatie van hun lidmaatschap, zodat bedrijven overeind kunnen blijven? Zijn het niet de vrijwilligers die het land draaiende houden bij de stichtingen en het streven van hun doelen? Want, hoewel we goed kunnen mopperen is het de positieve instelling die meer en meer in Corona tijd de overhand krijgt en alleen al daarom wonen we in een fantastisch land. Focussen op de mogelijkheden die je wel hebt in plaats van op de beperkingen die eenieder op zijn manier ervaart. Daarnaast beter communiceren en luisteren, meer vertrouwen geven, we zijn wat Communicatie-expert betreft op de goede weg om haar missie en visie van een leuker, vriendelijker en betaalbaarder Nederland kracht bij te zetten.

De zorg en de werkvloer

Zoals het duidelijk is dat de Intensive Cares in Nederland 24/7 paraat zijn, zo ligt de rest van de zorg op telefonische consulten en spoedoperaties na plat. De tandarts doet enkel nog spoedbehandelingen enz. En om bezig te blijven of om toch te kunnen declareren, is er nu opeens een duidelijke (telefonische) nazorg te bespeuren die wij als gezin afgelopen jaren niet hebben kunnen waarnemen. Heel positief ! Wat dan wel weer opmerkelijk is, is dat er geen regulier bloed afgenomen wordt maar men wel wil bellen om bloeduitslagen te bespreken? De koning, de minister president zijn nu zichtbaarder en weten ook de zorg beter te vinden. Ook wordt er meer waardering naar de mensen op de werkvloer uitgesproken. En dat is naast de loonsverhoging voor de zorg die zij begin dit jaar ontvingen, natuurlijk hartstikke fijn voor ze. Dat is toch echt een positieve kant die Corona ons laat zien ! Zelfs de ministers treden zelf meer op de voorgrond en doen een moreel beroep op ons en de onze burgemeester gaat ineens zelf de straat op en maakt zich zichtbaarder bij de Almeerders.

En als het zo doorgaat, dan kunnen de zorgkosten eenvoudig weg voor 2021 ook nog eens omlaag evenals de beruchte maandbedragen voor de basisverzekering, immers als er minder gedeclareerd wordt (voor 2020 in miljoenennota 82,2 miljard begroot ) , dan zou je zeggen dat er ergens iets over blijft en dit teruggegeven kan worden aan de burger, toch? Immers als Defensie taken voor de planning overneemt voor logistiek naar andere ziekenhuizen, dan vallen die kosten niet in de zorg of in de basisverzekering. Zorg wordt in zeer beperkte mate verstrekt, dat zou toch miljarden moeten schelen uitgaande van een gemiddel maandbedrag van 6,85 miljard?

Menselijkheid en positiviteit


De impact van de maatregelen maakt ook dat er met een beetje meer menselijkheid wordt gekeken naar bijvoorbeeld wat onduidelijkheid met mensen doet. Duidelijkheid geeft rust, zelfs als het niet altijd is wat jezelf voor ogen hebt. Zo is het voor kinderen in de eindexamen klas nu duidelijk dat ze geen centraal eindexamen krijgen, zodat scholen en vooral de leerkrachten hier naar toe kunnen werken. Geen excuus meer dat de PTA dient te worden aangehouden en hier niet van kan worden afgeweken, maar Hollandse / Nederlandse creativiteit van de schoolleiding en leraren zelf om wel tot een goede oplossing te komen. En reken maar dat het prima in orde komt ! Het begint met communiceren, duidelijkheid en vertrouwen geven !