E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie en negatieve rente op geld - Deel II

Communicatie blog negatieve rente - deel II


Wie mijn vorige blog over de negatieve rente heeft gelezen zal het de afgelopen week niet zijn ontgaan dat er deze week veel gecommuniceerd is over de combinatie van negatieve rente en het Coronavirus op de Pensioenfondsen.

Kijkend naar de Pensioenfondsen is allang bekend dat de opgelegde rekenrente voor de dekkingsgraden hierbij de grootste boosdoener is. En nu is ineens het Coronavirus de boosdoener? Nogal apart aangezien diverse financiele websites juist melden dat de aandelenbeurzen geen last lijken te hebben van het virus en zelfs eerder beter lijken te presteren. Zou mooi zijn als onze Pensioenfondsen eens met deze mensen gaan praten hoe zij dat dan doen, want Pensioenbetalend Nederland wil graag ook een beter rendement op haar geld. En met al die miljarden in de Pensioenpotten maakt een procentje meer of minder net het positieve verschil tussen wel of niet de pensioenpremie verhogen.

Wat echter opvallend is is de stilte van de Gemeentes over diezelfde negatieve rente. Herinner je nog het IceSave debacle, waarbij vele Gemeentes onze miljoenen gestald hadden in IJsland? Het lijkt mij dat voor Gemeentes de negatieve rente even actueel is als voor instellingen die van de accountant miljoenen moeten aanhouden. Dit met als direct gevolg het betalen van negatieve rente en dus het minder kunnen leveren van dienstverlening aan de belastingbetalende burger door diezelfde Gemeentes. Mochten de Gemeentes intussen een prima oplossing of beter rendement gevonden hebben voor hun reserves, laat ze deze informatie dan ook zeker delen met de instellingen die onder hun Gemeente vallen. Communicatie-expert ziet een win-winsituatie, waar je zomaar eens blij van kunt worden