E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie en het grote geld in de media

Communicatie van INVEST-NL en Commissie Borstlap

Vandaag is een bijzondere dag... Tjee ik heb nu toch echt besloten om mijn communicatie expertise te combineren met mijn financiële talent in een communicatie blog ! Ja, die had je niet zien aankomen hé?

En gezien de missie van Communicatie-expert om een bijdrage te leveren aan een leuker, vriendelijker en betaalbaarder Nederland het moment op hier uiting aan te geven.

Wel, het zit zo..... vanwege diverse nieuwsberichten afgelopen week ben ik echt van mijn stoel gevallen van verbazing.
Ik zal duidelijker zijn waar ik op doel, namelijk het echte grote geld waar Nederland voor werkt én wat mij daarbij als specialist opvalt op het gebied van marketing- en communicatie.


Ons "nieuwe" Nederlandse Fonds Invest-NL

Volgens de eigen te downloaden PDF van Nederlands Investerings Agentschap (NIA) is dit een fonds met een kapitaalinjectie vanuit de overheid van € 2,5 miljard. In dezelfde PDF staat ook dat op 1 januari 2018 NIA over zal gaan in Invest-NL.

Op 16 januari 2020 wordt Invest NL landelijk gelanceerd, maar nu met de mededeling dat er sprake is van € 1,7 miljard en dat het gaat om een privaat fonds met de Overheid (ministerie van Financiën) als aandeelhouder.

Ik was altijd op school al goed in rekenen en mis nu toch echt ergens € 800 miljoen euro ...Communicatie Commissie Borstlap en adviezen arbeidsmarkt

Op de website van NRC wordt melding gemaakt inzake Commissie Borstlap en dat ervoor zo'n € 40 à 50 miljard aan mensen met uitkeringen op de bank zitten. Los van een gat van zo'n € 10 miljard wat men met de losse pols noemt, is toch echt gewoon op de website van het UWV - info over uitkeringsjaar 2018 - te lezen dat er  € 19, 9 miljard aan uitkeringen is uitgekeerd. Bizar dat hier omgetwijfeld 1,5 jaar heel hard aangewerkt is, maar dat een dergelijke afwijking van € 20 à 30 miljard onopgemerkt blijft? Tenzij de cijfers van het UWV op haar eigen website anders zijn, geen idee. Maar dat de informatie nogal afwijkend is, dat is op z'n minst opvallend te noemen. En maakt mij als toch ook wel nieuwsgierig wat dit verschil voor mij als belastingbetaler betekent ... reken je even mee?

Rekenvoorbeeld verschil in cijfers Commissie Borstlap en UWV
€ 20.000.000.000 / € 18.000.000 = € 1111,11 per persoon.
In dit voorbeeld ga ik ook uit van reeds 18 miljoen belastingbetalers incl. kinderen, dus het daadwerkelijke bedrag zou dan zelfs hoger liggen. En die andere afwijking van € 10 miljard is dan ook gauw al zo'n € 500,=.

Daarnaast is de aanname dat mensen met een uitkering op de bank zitten nogal een understatement. Het merendeel van deze mensen maken gebruik van deze voorzieningen, waar ze ooit ook voor hebben betaald, omdat ze ziek zijn geworden.
Dus misschien ligt een deel van deze mensen ook wel in bed of in het ziekenhuis of verrichten ze wel vrijwilligerswerk en mantelzorg, daar waar de arbeidsmarkt voor hen geen toegang biedt ?