Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere.      

Communicatie blog – BV Nederland- gefeliciteerd van lockdown naar gezellige vlokdown en Nederland zet in op win-win

Na het gevallen kabinet van deze week, is gisteren zaterdag 16 januari ook de eerste sneeuw gevallen. Van lockdown naar vlokdown… gefeliciteerd ! Wat zijn wij Nederlanders toch een enorme bofkonten met de verlenging van onze lockdown. Iedereen krijgt er maar liefst 3 weken bij cadeau. Dat is toch goed nieuws voor alle blije thuiswerkers niet waar? En dan vooralsnog ook nog zonder avondklok, dus dat is een lekker toekomst perspectief. In ieder geval nog even geen klokdown.

Communicatie-expert plaatste de ochtend van de val van het kabinet deze tweet op Twitter :

Communicatie-expert plaatste deze Tweet op Twitter. Biedt toekomst perspectief en balans, dat biedt burgers een eerlijke kans. Stop procedures die burgers overvragen, dat heeft goede kans van slagen. Voor succes, genieten en win-win. Nederland lerend naar een nieuw begin.

De tweet is geretweet ( iemand neemt jouw berichtje over en plaatst zelf daarmee ook weer een berichtje op Twitter).
Een dubbele mijlpaal voor Communicatie-expert. De persoon die dit deed is actief als communicatie adviseur voor de Rijksoverheid en het is de eerste keer dat iemand dit met een Tweet van Communicatie-expert heeft gedaan. Ook is de tweet inmiddels honderden keren gezien, dus dat is een leuke opsteker.


De leuke kanten van Thuis Onderwijs

En wat is het genieten voor thuiswerkende ouders om de opmerkingen van je kind te horen tijdens Thuis Onderwijsles. Op Twitter kwamen echt de leukste opmerkingen voorbij, zoals het klappen van het woord GE-REED-SCHAP. Bij het tweede woord klappen schieten de kinderen al in de lach en kunnen tegen de juf zeggen dat de juf REET zei. Ook wordt er les gegeven in analyseren: het observeren van Netflix. Of de antwoorden in de klas als het zwemt in de vijver met drie letters. Antwoord: een krokodil, ander kind : de juf.

Lockdown bed spelletje
We hebben wij vanwege de lockdown een nieuw bed spelletje ingevoerd die jij als lezer thuis ook kunt doen… komt ie… voor het slapen gokken wij welke kwaaltjes er bij het opstaan niet zijn, dit omdat dit sneller is dan te vertellen welke kwaaltjes er wel zijn. Het leuke is je kunt dit gokspelletje zelfs kunt doen als je single bent. En weet je wat de winnaar van het spelletje krijgt? 's morgens als eerste koffie om bij te komen. Leuke van dit spelletje als je single bent, jij bent altijd de winnaar van deze game.

Overigens over een paar maanden hoop ik de 50 aan te tikken. Dus wat heb ik gedaan, mezelf lekker verwend met een nieuwe gezicht crème van de kerstcadeau bonnen. Met een beetje mazzel zie je er tegen die tijd dat ik inderdaad 50 ben iets van, zo niet dan blijf ik gewoon ook na de lockdown mijn mondkapje ophouden ha,ha,ha.

Hartverwarmend nieuws
Afgelopen woensdag heeft Nederland zich weer eens van haar mooiste kant laten zien. De Amsterdamse politie heeft daar namelijk voor de ongeneeslijke Melissa midden op de Dam auto’s op een rijgeplaatst met zwaailichten aan. Wat een mooi initiatief, dat zijn toch zeker de momenten die ik als Nederlandse koester. En doet Oom agent eer aan.


Mooi en Jeugdzorg nieuws
In onze familie hebben we mooi nieuws gehad, de zware chemokuur van een familielid is aangeslagen en dat is natuurlijk geweldig nieuws. Een ander familielid is eindelijk na alle uitgestelde zorg geopereerd: een hersteloperatie. 2021 is daarmee voor onze familie mooi van start gegaan.

En ja, laat de hersteloperatie van Nederland nu het kabinet is gevallen ook maar gaan beginnen. Je zou bijna denken dat ze in Den Haag voor kerst de trotse ontvanger zijn geworden van een gehoorapparaat. Nu hopen dat ze het apparaat ook gebruiken - zelfs na de Verkiezingen - zodat er inderdaad beter naar de eigen bevolking wordt geluisterd en er wordt ingezet op win-win.

Want laten we wel zijn, na alle signalen die op Twitter te volgen zijn van burgers over de Nederlandse Jeugdzorg, gaten in het huishoudboekje vanwege negatieve rente op geld bij Jeugdzorg, hoge kosten van Jeugdzorg en begroting in de gaten bij Gemeenten, Communicatie-expert die haar steentje bijdraagt door in Den Haag bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Almere bij de burgermeester, wethouder, directie van JGZ Almere te wijzen op waar kansen voor Jeugdzorg liggen met haar eigen casus over Onderwijs en Jeugdzorg.

En het feit dat het officiële Twitter account van Binnenlandse Bestuur op Twitter meldt dat de invoering van een eigen bijdrage voor jeugdhulp wordt onderzocht. Dan begrijp je toch echt nog steeds niet dat het probleem niet bij de burger ligt en het geld daar niet gehaald moet worden. Misschien zegt het Binnenlandse Bestuur de Belasting toeslagenaffaire iets?


Subsidies zonneparken van Nederlandse Belastingbetaler naar buitenland

Vanmorgen onderstaande nog net even voor je kunnen meepakken - bron: AD.nl - om op te nemen in deze Communicatie blog. AD.nl berichtte over subsidies die in buitenlandse handen vallen. Kijk, Gemeentes kunnen nu wel geld bij de burger willen blijven halen, maar ze kunnen ook kijken hoe zij bijvoorbeeld met zonnepanelenparken, welke nu voor 79 % in handen zijn van buitenlandse projectontwikkelaars en investeringsfondsen uit Duitsland, China, Engeland en Scandinavië, de lokale bevolking ondersteunen om deze subsidies te krijgen. Lekker dienstbaar zijn aan je inwoners.

Hoewel 50% van deze subsidies bij de lokale burger terecht moet komen - maar niet in de wet verankerd is - kunnen deze buitenlandse bedrijven nu aan de haal met deze subsidies. Om even wat bedragen te noemen. Van de € 1,1 miljard aan subsidies vloeit er nu € 889 miljoen subsidiegeld - opgehoest door de Nederlandse Belastingbetalende burger naar het buitenland. Mensen die voor Gemeentes werken zijn ook burger, dus laten ze eens inzetten op een win-win voor de Nederlanders en hen hiermee helpen door het opzetten van coöperaties of andere constructies e.d. Kijk, dan zet je als Gemeente in op ondersteuning van je lokale burger en komt er ook meer bereid bij de burger om bijvoorbeeld Belasting te betalen. Zie ik hier een win-win? Waar wachten we op Binnenlands Bestuur ? Gooi die Tweet er maar uit naar de Gemeentes.


Goed economisch nieuws

En in tegenstelling tot wat je zou verwachten kent 2020 het laagste aantal faillissementen in 20 jaar ! Ja, laat die maar even op je in werken…. En wat te denken van het Brexit fonds? Om schade door uittreding van de Europese Unie te verzachten is er een fonds opgezet voor EU-lidstaten. Nederland komt in aanmerking voor een bedrag van ruim € 757 miljoen euro. Het rolt Nederland lekker in zo begin van het nieuwe jaar.


Nog wat tussentijdse tips om de lockdown door te komen:


Zing een liedje naar keuze
Blijf thuis en geniet
Lees voornamelijk leuk nieuws of moppen
Kijk leuke filmpjes
Haal af en toe diep adem of slaak een diepe zucht
Blijf positief en test negatief
Koffie, cappuccino of thee met Tiramisu toetje


18 in Coronatijden

Volgende week wordt onze zoon 18. De Gemeente wist onze zoon feilloos te wijzen op wat zijn verplichtingen zijn, zoals een eigen zorgverzekering afsluiten en hiervoor betalen. Hartelijk gefeliciteerd stond er op de kaart, het begon zo leuk. Na het lezen van de kaart zei hij als eerste, is mis het belangrijkste: ik mag nu alcohol drinken en legaal genieten.

En wat een genot om 18 jaar in deze tijden aan te tikken :

Hij mag de kroeg in om een biertje te drinken
Hij mag nu gokken in het casino
Hij mag een knallend verjaardagsfeest geven
Hij mag nu dingen legaal die die hij op zijn 14de illegaal deed
Hij mag stemmen
Hij is niet langer leerplichtig

Wie weet wat onze kanjer allemaal door de Onderwijsbetweters en haar Passende Onderwijs heeft ondergaan, weet waar hij nu blij van wordt. Corona of niet. Voor hem voelt het na jaren van oorlog voeren als KNO patiënt als Bevrijdingsdag. Eindelijk gaat de gevangenisdeur open. Zijn verjaardag kan niet meer stuk. En natuurlijk gaat ons gezin dat heerlijk vieren met een biertje, onze eigen thuishoreca is altijd geopend. Proost, op de slokdown !

# leefnuengeniet

Communicatie blog – BV Nederland, blog overzicht en mooi begin van 2021

Hallo bloglezers,

Wat geweldig dat de belangstelling voor mijn blog zo groeit, dankjewel.

Kennelijk zijn er meer mensen in Nederland die graag de positieve kant van het leven bekijken en tja waarom ook niet ? Je kunt er alleen maar mee winnen omdat je leven er leuker van wordt, dus wat je hebt te verliezen is negatieve energie, hoe mooi is dat?

Voor diegene die nu in de blog “instappen” heb ik op basis van de websitebezoeken de 14 – fan Johan Cruijf – de best gelezen communicatie blogs op een rijtje gezet. Mocht je dus nog iets willen lezen, wat nu niet meer zichtbaar is op de website, dan is dit dus je kans. Veel leesplezier met deze terugblik op 2020.

Jaaroverzicht best gelezen communicatie blogs 2020

Kansen en mijlpaal blog                    

Winst voor Sinterklaas en post GBLT blog

Vaderdag blog en diversiteit

Coronahumor en pikante voordelen (2e golf) blog

Seks en genieten van Corona blog

Sint blog en Piet Plezier blog

Alexanderhalvemeter en gevoelseconomie blog

Rendement op geld en nationaal belang blog

Goed nieuws in de zorg en mondkapjes humor blog

Gedeeltelijke lockdown en ontzorgen burger blog

Nederlands talent stimuleren en aflossingsblij blog

Corona gekheid Nederland blog

Werkethiek Nederland en positieve boost blog

Wopke Hoekstra en voordelen schatkist blog


Lockdown doorkomen

Gefeliciteerd, we hebben het knallende begin van 2021 en de lockdown overleefd. En heb je nog lekker gelachen, gegeten en gedronken ondanks Corona ? Kijk, we weten dat zo’n beetje alle nationaliteiten in Nederland wonen, dus dat wij in Nederland als winnaar uit de bus komen met de meeste virusvarianten daar kun je nu al op inzetten. RIVM meldt dat wij al een Britse en een Zuid-Afrikaanse variant huisvesten en die horen dan nog niet eens bij de EU. Zou toch mooi zijn als wij als Nederland geld van ontvangen per land virusvariant, want dan loopt Nederland lekker binnen. Dan benutten we tenminste onze positie als immigratie land niet waar?

EU en Brexit ontwikkelingen

Is het je ook opgevallen dat de EU onder leiding van Ursula von der Leyen ineens voor Europa (300 miljoen) Covid prikken - oftewel de Coronavaccins - aan het inkopen is? Dit terwijl onze eigen Hugo de Jonge als Coronaminister werkt aan behoud van zijn krediet bij de Nederlandse burger vanwege het ingezette beleid.

Met de Brexit heeft Eurid, beheerder van .eu-domeinnamen, 81.000 (!) domeinnamen van Britse eigenaren stopgezet/geschorst. Dit betekent dat bijvoorbeeld hun websites, webshops en e-mails onbereikbaar zijn geworden omdat ze niet meer tot de EU behoren. Toch fijn dat een beheerder zo even voor jouw beslist dat je winkeltje en communicatie wordt afgesloten, terwijl het internet toch echt wereldwijd opereert. En is het nog steeds niet zo dat Engeland gewoon onderdeel is van Europa ?

Het onderschrijft het belang dat je als mens en als burger ervoor moet zorgen dat je het goed voor jezelf moet regelen, zelf de regie moet houden binnen waar jezelf wel invloed op hebt. En gelukkig leven wij in Nederland en hebben wij die keuzemogelijkheid grotendeels zelf in de hand.


Groen pensioenfonds: die zijn er vroeg bij

Van de week viel een brief op de mat van het pensioen (groen)fonds van onze 17-jarige zoon. Communicatief zijn ze er lekker vroeg bij. Want hem werd medegedeeld dat hij vanaf zijn 21ste pensioen bij hun gaat opbouwen. Dus dat is nogal tijdig voor iets dat over goed 3 jaar pas speelt en in drie jaar kan heel wat gebeuren, niet waar? Wie had nog maar één jaar geleden voorspelt dat we nu allemaal aan de mondkapjes zouden zijn zou worden uitgelachen… ik bedoel maar.


Beleggen in plaats van (pensioen)sparen

Verder vragen ze in de brief om de volgende actie te nemen vóór zijn pensioen: Geef uw e-mailadres door.

Als je er vanuit gaat dat de pensioengerechtigde leeftijd over goed 50 jaar misschien wel op je 80ste jaar ligt – afhankelijk van de levensverachting beweegt dit mee – dan is dat e-mailadres over 62 jaar misschien helemaal niet meer van toepassing en wel een heel eind weg als je tiener bent. Dan heeft onze kanjer allang voor zichzelf gezorgd met rendement op geld d.m.v. van beleggen. Want wie belegt en factortijd heeft, regelt het goed voor zichzelf. Als ze dat nu eens in de levenslessen van de Nederlanders op (basis)scholen meenemen in plaats van sparen promoten door onze eigen Koningin – lees de blog rendement op je eurocent - dan biedt je niet alleen je burgers toekomst perspectief, maar ook kun je dan interventie met je burgers met gemak als Overheid saneren. Regeren is vooruitzien, zoals het groen pensioenfonds, alleen dan met meer rendement op je geld. Sparen wordt in Nederland gepromoot, maar het is juist de spaarder die de Sjaak is ! Win-win voor de burger. Communicatie maakt het positieve verschil !


Genieten van Corona nu het nog kan

Geniet nog even van Corona nu het nog kan ! Want hoe lekker is het dat je nu even niet in de file staat naar je werk, niet verplicht om half 9 achter je bureautje hoeft te zitten, de wekker zetten achterwege kunt laten, geen verplichte kantinedienst draait bij de kinderen of in pooltjes naar (sport)trainingen of wedstrijden rijdt ? Niet gelijk onder de douche hoeft te springen om op tijd op een afspraak te verschijnen of zelfs nu zonder schuldgevoel thuis kunt multitasken door en de wasmachine aan te zetten, koffie te zetten en gelijk met een collega kunt bellen om telefonisch te overleggen. Of je verjaardag niet groots hoeft te vieren. En met een gerust hart de Corona kilo's de schuld van de dichte sportschool kunt geven of simpelweg omdat je thuis moet blijven. Corona heeft zo zijn voordelen. Nu de vaccinatie het magische toverwoord is in de strijd tegen Corona, geniet nog even van het niet moeten want voor je het weet vertelt kijkcijfer kanon Mark Rutte dat de seinen weer op groen gaan en het moeten weer heerlijk gaat beginnen. Wij hebben in ieder geval onze zomervakantie alvast geboekt. Is de voorpret van het vakantie vooruitzicht in ieder geval in de pocket. Fijne dag.

#leefnuengeniet

Communicatie blog – BV Nederland, gelukkig 2021, nieuw jaar met kansen, duidelijkheid en win-win blog

Lieve iedereen, gelukkig nieuwjaar. Wat was 2020 een verrassend jaar, gestart met een Communicatie blog waarvan ik zelf het gevoel heb dat het iets positiefs heeft bijgedragen. En goed nieuws, ook in 2021 ben ik van plan dat met mijn communicatie blog te blijven doen. Vooral positief met humor en een vleugje opbouwende kritiek.

Goed begin van 2021

Zo zijn wij net een paar daagjes weggeweest, lekker genieten tijdens Corona. Bij thuiskomst een spannende envelop van de Postcodeloterij op de mat met daarop de tekst: Van harte gefeliciteerd. En ja hoor wij zijn 2021 begonnen met een prijs : een theedoos. Je kunt er geen (illegaal) feestje van geven, hoewel doe er een heleboel bij elkaar en je hebt de ‘Almere Teaparty 2021’ i.p.v. de bekende Boston Teaparty, haha. Maar ook zonder Tea party, het begin en de positieve toon is gezet. We want more.. wat een mijlpaal en bofkonten om het nieuwe jaar zo te beginnen.

Nieuw jaar, nieuwe kansen

Een nieuw jaar bekent ook nieuwe kansen, zo ook moet Ferd Grapperhaus hebben gedacht. Want zo stil als het nu ineens communicatief is over het feit dat er ondanks het Vuurwerkverbod toch heel wat vuurwerk in Nederland is afgestoken – inclusief het wel toegestane categorie 1 spul – zo positief was zijn insteek dat de meeste Nederlanders zich hier wel netjes aan hebben gehouden. Zou Ferd ook toe zijn aan belonen in plaats van straffen ? En wat is er gebeurd tussen de communicatie van het kabinet en die van de experts Gommers en Kuipers waar Communicatie-expert over blogde ?. Binnen een uur draaide het kabinet van richting, maar zo ook de heren experts. Resultaat: nu is even goed nog onduidelijk hoe de vlag erbij staat voor de operationele uitvoering, het zijn ook niet zij die de uitvoering vorm geven niet waar?


Win-win
Uitvoerders zijn toch echt diegene die meer in het communicatieproces betrokken zouden kunnen worden. Zo ondervond ook Hubert Bruls, burgemeester van Nijmegen en voorzitter van de 25 veiligheidsregio’s het Veiligheidsberaad. De beste man is nooit gekozen en straalt het uit dat hij graag macht wil, die hij niet heeft. Zo wist hij te melden dat alle verloven voor Oudejaarsdag van politie en brandweer waren ingetrokken, terwijl de betrokken diensten van niets wisten. Een Masterclass van Communicatie-expert zou hier een positieve bijdrage aan kunnen leveren Hubert, dus al het weer gaat eens een communicatie=expertbuffetje pakken? Goed voor de lijn en leerzaam om gemotiveerde mensen gemotiveerd te houden. Communicatie maakt het positieve verschil!


Aandacht voor de politie tijdens oudjaarsnacht
Voor wie het niet is opgevallen, in Den Haag was er oudejaarsdag een veiligheidsissue i.v.m. een demonstratie, dan wel een feest. Zoals bekend houdt onze Koning wel van een feestje, dus is hij persoonlijk oudjaarsnacht bij de politie langs gegaan om polshoogte te nemen. Resultaat, er wordt een onderzoek gestart. Verder positiefs te melden bij het vervullen van haar ambt taak. Sharon Dijksma heeft namelijk als kersverse burgemeester van Utrecht het goede voorbeeld gegeven. Zij heeft oudjaarsnacht diverse politie basisteams bezocht en haar waardering uitgesproken. Duidelijk een burgemeester die zin in haar baan heeft en werkethiek toont. Wat een mooi begin van 2021.


Wat duidelijkheden voor 2021 op een rijtje

We leven in onzekere tijden. Hoe fijn is het dan om dan ook wel wat zekerheden of duidelijkheden op een rijtje te zetten.

Onderstaande, persoonlijke dingen zijn voor 2021 wel al lekker duidelijk zoals :

Je bent nog steeds ik ;

Je wordt weer jarig en de datum is ook al bekend ;

Je gaat weer lekker eten, alleen weet je nu nog niet wat ;

Je gaat weer lekker lachen, alleen weet je nu nog niet waarom ;

Je gaat weer lekker drinken, alleen weet je nu nog niet hoeveel ;

Je kunt nog steeds elke dag je eigen keuzes maken, ga voor positief of negatief ;

Je kunt elke dag de kans benutten om iets te doen wat jezelf wilt ;

Je hebt ook in 2021 bijna de Staatloterij of (postcode) loterij gewonnen ;


Greep uit de duidelijkheden vanuit de Overheid voor 2021 :

Ook dit jaar weet de blauwe Belasting envelop een aanslag op je portemonnee te doen ;

We krijgen een vervolg op de Covid-19 maatregelen, dat houdt de spanning er in ;

We blijven je verrassen hoelang de lockdown blijft, lees dus nog eens de voordelen van de lockdown ;

Belastingen op basisbehoeften worden hoger, dus reden te meer rendement op je geld ;

Je mag in maart weer stemmen, alleen met 89 partijen op de lijst weet je nu nog niet op wie ;

Wie seks wil, lees de tip van Communicatie-expert over de Corona persconferenties en de derde opwindende golf

De vaccinatiediscussie wordt voortgezet ;

Was ook in het nieuwe jaar je handen kapot ;

Mondkapjes willen maar niet wennen, lees liever meer over mondkapjes humor


Overigens nog wel een kleine communicatieve opmerking over het naleven van de Coronamaatregelen en het belang van Nederlandse daklozen. Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat wij van hun verwachten dat ze zich aan de maatregelen houden en thuis blijven? Bij opstellen van regels hoort ook het creëren van de (rand)voorwaarden om de burger te ontzorgen.

Gezondheid, op naar een mooi toekomst perspectief ! Op 2021, een jaar met nieuwe kansen.
Hele fijne dag.

#leefnuengeniet

Communicatie blog – BV Nederland, 2021 met funfactor en vaccinerend jaar blog

Lieve communicatie blog lezer, we zijn er dan eindelijk een nieuw jaar: 2021

Communicatie-expert is het jaar gestart met een Tweet over haar slechte voornemens voor 2021.
Ja, je leest het goed …slechte voornemens… hier komen er een paar.

Genoten van vuurwerktraditie
We zijn het jaar ondanks het vuurwerkverbod begonnen met kijken naar een vuurwerkspektakel. Voor de levensgenieters onder ons, wat was het mooi, ik heb er van genoten. Ook ben ik het nieuwe jaar goed gestart met een vitaminestoot, namelijk in plaats van een oliebol gekozen voor een appelflap (vitamine C) vergezeld met druivensap met een vleugje alcohol. De alcohol zorgt er namelijk voor dat je bloed dunner wordt, dus dat scheelt weer een bloedverdunnertje dus beter voor de gezondheid. Proost op ons welzijn.

2021 Vaccinerend jaar

Bij gezondheid aangekomen, stond vanmorgen 1 januari 2021 op en wat denkt u ? Er is nog steeds Corona, hoe dan? Er zijn toch heel wat vuurwerkliefhebbers die zo hun best gedaan hebben om Corona weg te knallen, maar het blijkt niet gelukt? Hopelijk kunnen de zorgmedewerkers hun inzet en hulp waarderen, tenslotte liggen de IC’s al bomvol en dat was al zo voor dat ze begonnen met vuurwerk afsteken. Ook lees ik dat Gommers en Kuipers een bom leggen onder het kabinetsbeleid, ik bedoel maar. Het wordt een vaccinerend jaar. Communicatie maakt het positieve verschil !

Al het goeds voor 2021 en nog een fijne dag.

#leefnuengeniet

Communicatie blog – BV Nederland, de wind mee, kerstverrassing en op naar 2021

Hallo lezer van mijn communicatie blog. Je houd deze keer tijd over, want mijn blog is eens lekker kort

Zo, hij zit erop… de Kerst 2020 én bijna twee weken van onze ‘Fijne Feestdagen’ lockdown.

Vandaag hebben we Storm Bella die over Nederland raast, dus we hebben ondanks de lockdown de wind mee. Mark en Hugo kunnen tevreden zijn, want behalve een hond op straat zullen vandaag de mensen thuis blijven, dus Bella regelt voor ons daarmee gelijk een bijdrage aan de bestrijding van Covid. En ja, Bella richt inmiddels hier en daar al wat (storm) schade aan, maar ach zoveel als Corona dat tot nu toe heeft gedaan gaat haar niet lukken, dus dat is goed nieuws.

Op de valreep voor Kerst is er een Brexit deal gesloten, waarvan we de inhoud niet weten, maar waarvan Mark Rutte roept dat het geweldig nieuws is. En Hugo de Jonge die ook op de positieve tour is en nu al weet dat 2021 zeker weten een beter jaar wordt. Eindelijk klinkt er sinds tijden weer eens wat goed van deze heren.


Kerstverrassing

Kerst leende dit jaar zich om eens lekker rustig aan te doen en extra te genieten van een scrub of sopbeurt onder de douche. Maar bij ons was dat deze Kerst net even anders, koud onder de douche aangekomen, letterlijk de warme douche… koud. Dan weer vlagen van heet, koud en zo ging het iedere paar seconden door.. Alsof ze bij Vitens speciaal voor deze Kerst besloten hadden om er een Groene Kerst van te maken. Dus simpelweg geen warme douche en lekker scrubben en soppen, maar hup-wakker-worden en eronder-uit-douche. Of zouden ze bij Vitens deze Kerst een speciale milieuactivist hebben ingehuurd die voor deze ene keer vanwege Covid continu met de kraan mocht spelen… onder de noemer ho-ho-ho.


Mijn eerste Michael Kors tas
Ik weet niet wat jullie van de Kerstman hebben gehad dit jaar, maar ik ben vanaf heden de trotse bezitter van mijn eerste Michael Kors tas !


Het eerste instapmodel Michael Kors tas.

Dacht doe er even een plaatje bij. En ja, voor de kenners onder ons het is een instapmodelletje geworden… het begin is er. Communicatie maakt het positieve verschil !

Iedereen een hele fijne jaarwisseling in goede gezondheid en op naar een veel belovend 2021.

#leefnuengeniet