E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog - BV Nederland, met z’n allen wippen, bestuurlijke game changer en waarheidsfeest

Hallo bloglezers, dankjewel voor jullie berichtjes over het missen van mijn blog gisteren.
De prioriteiten lagen deze week inderdaad even anders, te druk met genieten van het gezin en soms ook je eigen grenzen erkennen.

Helaas ook een restje negatieve energie in land- en burgerbelang voor het afgeven van signalen aan het Passend Onderwijs in Almere en de bijbehorende procedure volgelingen. Mijn conclusie: excuus aanbieden, erkenning of verantwoordelijkheid nemen kan niet in deze sector, echt onmogelijk. Fouten worden er niet gemaakt en al ze ze wel maken dan wordt het verschil voor de medemens niet gemaakt. Wat een kans . Benut die kans sector (mensen) en keer het tij eens positief. Jullie hebben dit toch echt zelf in de hand.

Natuurlijk is het professionele naaien een belangrijke taak die je het beste overlaat aan de professionals zelf. Zij weten als geen ander hoe je dat doet, dus logisch dat je als ouders daardoor procedureel Veilig Thuis achter je aan krijgt. Het huidige systeem is top voor de burger en gelukkig gaat het professionele naaien ook na onze signalen gewoon door. Onze positieve inzet, kiezen voor win-win en bottom-up vasthoudendheid zal op termijn worden beloond. Beter, dat komt het boek Schoolveteraan zeker ten goede. Want ons kind hebben ze dan wel gewipt, maar wij laten ons als ouders niet zomaar wippen. Wij kiezen zelf onze wippartners. En als er al gewipt wordt, dan willen wij er zelf op z'n minst ook van genieten.

Met z’n allen wippen

Over wippen gesproken, in Almere Deze Week lees ik dat Almere één van de 40 Gemeentes is die meedoen aan het NK tegelwippen. Hoe leuk is dat? Gewoon een tegel uit de tuin halen, zodat je daarmee een positieve bijdrage levert aan de natuur, afvoer van hemelwater en jouw steentje – of tegel – bijdraagt aan het milieu. Gewoon lekker groen op een simpele manier. Timmermans kan wel inpakken met zijn Energietransitie fonds van € 1000 miljard. Daar kan het klimaatfeest niet tegen op. Gemeenten en burgers regelen het wel even dat de natuur de kans krijgt en nog gratis ook. Of bijna gratis dan, de winnaar krijgt namelijk een Gouden Tegel en actieve inwoners die vrolijk mee wippen maken kans op de Publiekswipper. Dat is toch een TOP Nederlands initiatief? Wanneer gaan ze dit idee in de EU of misschien wereldwijd overnemen ?
Kom maar door met het nieuwe ‘groene’ wippen, hahaha. Staat BV Nederland er straks mooi gewipt op...


Bestuurlijke gamechanger

Graag even een applaus voor Kajsa en Annemarie dat zij de verantwoordelijkheid op zich genomen hebben m.b.t. de notitie: Functie Elders. Deze dames geven het goede voorbeeld en krijgen daar te weinig credits voor, bij deze: goed gedaan ! Dank je wel het begin en de toon is gezet

Het gekozen 'team Den Haag' heeft afgelopen week gesproken met informateur Tjeenk Willink. Wordt hij de game changer die de toon voor de nieuwe bestuursstijl verder doorzet? We gaan het zien, wel is duidelijk dat hij het deze keer anders aanpakt. Zo is er dit keer eerst geluisterd naar de kleinere partijen en nieuwkomers in de Kamer, heel verrassend. Als uitgangspunt is herstellen vertrouwen in de Overheid en uitvoeren van de taken in plaats van dit aan personen te koppelen, dat heeft Tjeenk wat Communicatie-expert betreft een eerste positieve stap gezet.
Vooral zo door gaan Tjeenk, succes !


Jokcrisis of waarheidsfeest ?

Als ik overigens iets geleerd heb van onze Minister President, dan is het wel dat jokken prima is. Pfft …wat een opluchting is dat zeg. Niemand zijn baan kwijt, je mag gewoon blijven zitten, geen boete, er zijn geen doden gevallen en als je wel de waarheid spreekt en eerlijk je grenzen aangeeft, dan ben je …ja wat eigenlijk? Net 50 en nu pas snap ik wat ze bedoelen met eerlijk duurt het langst. Wetende dat Marc ook voor de klas staat en les geeft begrijp ik de jeugd nog beter. En ook de jokcrisis in het Almeerse voortgezet (passend) onderwijs is volledig geaccepteerd, die lessen hebben wij inmiddels geleerd en ook zijn het prachtige voorbeelden dat de jokcrisis vooral voorrang heeft in het ambtelijke apparaat. Komend uit het bedrijfsleven is verantwoordelijkheid nemen gewoon, dus misschien valt er wel van elkaar te leren.
Zou er dan toch nog een waarheidsfeest op komst zijn ?


Versoepelingen

Communicatie is een prachtig vak. Wat te denken van de versoeplingen die nu toch geen verspoelingen zijn ?
Daarom: gooi je persoonlijke thuisterras of balkon vandaag nog open nu de versoepelingen minder soepel verlopen.
Dat besluit kun je zelf maken en je hoeft niet te wachten op welke Raad welk besluit neemt of je als burger wel of niet voorschoteld. Gewoon je eigen keuze maken. Communicatie maakt het positieve verschil !

Communicatie-expert is altijd in voor een feestje … en natuurlijk voor de versoepelingen, dus kom maar door … klaar voor…

Hele fijne week en geniet ervan of je nu jong of oud bent.


Hartelijke groet,

Diana

# leefnuengeniet

Communicatie blog - BV Nederland, positieve formatie, klimaatfeest en schoolveteraan

Hallo bloglezers, dankjewel dat je mijn blog leest. Ik hoop van harte dat jullie afgelopen week nog mooie herinneringen hebben gemaakt en hebben kunnen genieten, want wat een prachtig weer was het.

Gisteren heeft de laatste eer aan Bibian Mentel plaatsgevonden. Een witte auto, bloemen en vuurwerk maakte onderdeel van dit noemenswaardige en positieve afscheid. Bibian Mentel, een voorbeeld voor velen dat je ook met enorme tegenslagen in het leven dingen kunt bereiken die je wilt. Of misschien zelfs wel door die tegenslagen… en dat brengt mij bij positiviteit, maar ook dat communicatie het positieve verschil kan maken.


Functie elders en communicatie

Wie Team Den Haag volgt heeft afgelopen week meegekregen hoe belangrijk communicatie is. Een notitie: “Omtzigt functie elders” heeft ons mooie Nederland tot politieke stilstand gebracht, voor zover Corona dat al niet had gedaan.

Wat wil het geval? Kajsa en Annemarie hebben erkent dat zij verantwoordelijk zijn voor de gefotografeerde notitie. Daar komt naar eigen zeggen bij dat volgens Mark, Omtzigt achteraf toch besproken is geweest, maar dan voor een Minister post. Een wezenlijk verschil als je het vergelijkt dat het zou inhouden dat Pieter Omtzigt – waarover Communicatie-expert vorige week nog blogde – ergens anders naar toe zou ‘moeten’ vanwege bijv. zijn gezondheid.

Een ministerpost zou betekenen dat er waardering is voor de inspanningen van Omtzigt en hij daarmee dus positief is besproken. Hoe het echt zit zullen we niet weten, maar het toont wel aan hoe belangrijk communicatie kan zijn. Zowel in de opdracht naar de verkenners, als in hoe nu verder. Communicatie-expert hoopt op een constructieve informateur die met team Den Haag zich inzet op win-win voor BV Nederland en daarmee een positief vervolg gaat geven aan de formatie in het belang van de Nederlandse burger. Kom maar door met die verandering.

Op naar een positieve formatie voor BV Nederland.


Van klimaatcrisis naar klimaatfeest

Communicatie-expert volgde met belangstelling vorig jaar de toenemende milieubudgetten onder aan voering van onze eigen Frans Timmermans binnen de EU en de Energietransitie. Met €1000 miljard is het eerder sprake van een klimaatfeest dan een klimaatcrisis niet waar? Het EU- feestbudget bedraagt maar liefst € 1000 miljard, daar kunnen we met z’n allen toch wel een aardig klimaatfeest van geven lijkt mij. Milieuproblemen oplossen en een zakgeld toe, hoe mooi is dat? Daar kunnen burgers lekker mee worden ontzorgd en laten we dan in Nederland beginnen als grootste EU afdrager. Lekker hoor die voordelen voor onze nationale schatkist. Benieuwd wanneer het feest gaat beginnen, kom maar door Frans. Met maar liefst 35 miljoen Europese energieverspillende gebouwen wordt het zowel feest voor vastgoed eigenaren als huurders. Zet die BBQ maar vast aan Almere.


Schoolveteraan

Vanaf deze blog wil ik als moeder nog even mijn dank uitspreken naar Veilig Thuis Flevoland mevrouw FvG voor het niet reageren op onze laatste e-mail met formele aansprakelijkheidstelling. Met het niet reageren heeft u bevestigd wat wij al wisten, uw keuze is gemaakt en wij kunnen als gezin ook weer verder. Op naar onze weg naar het achter ons laten van de diverse school trauma’s vanuit het Passende Onderwijs, waarbij Veilig Thuis verantwoordelijk is voor de wettelijke dreiging van uithuisplaatsing en aanzetten van schoolslavernij van onze zieke en (toen) minderjarige zoon. Een nieuwe affaire - gewoon hier in Almere à la Belastingdienst - enkel dan voor de portefeuille Passend Onderwijs. Meer weten? Lees hier alvast een tipje van de sluier van het boek in wording, schoolveteraan. Op naar een positieve toekomst voor ons gezin en hopelijk ook voor het lerarentekort...

Tweetje over leraren tekort in Almere:De game changer voor positiviteit en bottom-up vanuit Almere

En als positieve afsluiter nog een tweetje over de geboorte van zoon Covid-Jan.
1 april grap of niet, Communicatie-expert vond de nieuwe naam voor de zoon van StevenJagt in ieder geval leuk…


Je bent langer oud dan jong, dus geniet.

Ik wens je humorvolle Paasdagen, hartelijke groet en fijne week.

Diana

# leefnuengeniet

Communicatie blog - BV Nederland, nationaal belang en win-win, simpelere communicatie, all3 en de Almeerse kabelbaan

Lieve bloglezers, dankjewel dat je tijd vrij maakt om mijn blog te lezen.
Ik hoop dat je net als mij van de kleine dingen hebt kunnen genieten, Corona of niet.

Zo mocht ik deze week een persoonlijke leeftijd mijlpaal bereiken: 50 !
Familie en vrienden wisten mij enorm te verrassen, ik zit lekker in de bloemen, genoten van brievenbustaart en gister nog heerlijke sushi ’s. Het leven begint bij 50 dus dat beloofd nog wat, ik ben er klaar voor…. kom maar op.


Nationaal een game changer opkomst : inzet win-win !

Ik weet niet hoe jullie er tegen aan kijken, maar ik heb toch echt het gevoel dat Nederland een enorme verandering doormaakt. Meer positiviteit, meer erkenning dat zaken niet goed gaan, meer samenwerking, meer inzet op win-win en op menselijkheid. Neem nu Pieter Omtzigt. De man heeft zich jarenlang ingezet voor ons als bevolking en daarbij nationaal een gevoelige snaar geraakt zowel voor zijn inzet als dat 'ons systeem' aandacht vraagt. Intussen nog even een boek geschreven, omdat hij een enorme bevlogenheid heeft "het systeem" positief te veranderen. Met maar liefst 342.000 voorkeurstemmen de Kamer in, maar helaas zit hij er zelf totaal doorheen. Zijn inzet is ten koste gegaan van zijn eigen gezondheid.

Communicatie-expert twitterde eerder met Pieter, omdat hij zo genoot van de stilte. Wat Pieter nu nodig heeft is zijn rust nemen, want dat is er de laatste jaren flink bij ingeschoten. Pieter, heel veel sterkte en beterschap bij het herstel. Het komt goed, maar vraagt tijd. Als ervaringsdeskundige met ernstige burn-out kan ik je aangeven wat voor mij werkte : doe wat jij denkt dat helpt te ontspannen, niet wat richtlijnen voorschrijven zoals gesprekken, verplicht leuke dingen doen en wat al niet meer. Ieder mens is anders en voor mij persoonlijk heeft “gratis” rust nog het meeste bijgedragen aan herstel.

En over die notitie van Kajsa, naïef of vertrouwen hebben ? Wellicht dat zij samen met Annemarie heeft gezien hoe dit ten koste van jezelf is gegaan en dat zij jouw het beste gunnen: functie elders kan ook iets moois brengen maar voorwaarde is dat jij het wel of niet wilt. Ook hier geldt doe wat jouw hart je ingeeft. Die 342.000 voorkeurstemmen zeggen genoeg, tijd dat jij nu voor jezelf kiest. En in welke vorm jij dit ook doet: Nederland is van je gaan houden, vandaag zelfs een steunmars ! Niet alleen diep respect, maar vooral gun ook ik je het beste. Je bent een Nederlandse topper die als mens een standbeeld verdiend ! Zo zijn er ongetwijfeld nog een paar in de Kamer, enkel wellicht minder zichtbaar.


Simpelere communicatie

Op Twitter plaatste de KNO-arts van onze zoon – Flevoziekenhuis Almere - deze week een tweet waarbij hij aandacht vraagt voor laag geletterdheid. Voor het halen van de coronaprik ontving een mevrouw maar liefst 7 A4-tjes vol met informatie waarvan ze niet veel kon maken. Een prik halen verandert zo nog in een leescursus…

Via YouTube, roept deze mevrouw dat ze zelf hulp heeft gevraagd, maar dat het in plaats van zoveel papierwerk na 1 jaar Corona toch ook wel simpeler kan. Gelijk heeft ze, goed dat ze het zelf aangeeft, dan kan het ook worden veranderd bij de oplettende instantie(s). Communicatie maakt het positieve verschil. Verder wisten wij al dat het een geweldige KNO-arts is, maar hij is ook een geweldig mens !

all3 groen en moestuin specialist
Vanwege zijn gezondheid heeft onze 18-jarige zoon besloten zich meer te focussen op fysiek herstel – helemaal nu de sportscholen nog altijd dicht zijn. Ook gaat hij zich richten op zijn toekomst plannen rondom zijn eigen bedrijf. Om zo toch toekomst perspectief voor zichzelf te creëren die direct resultaat oplevert is er samen met Communicatie-expert een flyer gemaakt die daar ook bij gaat helpen:

De flyer en banner van all3, groen en moestuin specialist Almere.

Verder is er een begin gemaakt met een eigen moestuin webshop en hoopt hij met het sponsoren van BSC Almere 90 een positieve bijdrage te leveren voor de Almeerse honk- en softbal club en te werken aan naamsbekendheid van all3. Als moeder en als business partner bij all3 zetten wij voor nu in op win-win. Werken aan zijn gezondheid en een positief vooruitzicht : First things first.


Kabelbaan en Almeerse Floriade

Volgend jaar april start de Floriade in Almere. De aftrap met de kabelbaan is ingezet. Wat zal dat een prachtig uitzicht geven over de stad Almere . En natuurlijk zullen er ook nadelen zijn, zolang de veiligheid is meegewogen, hoopt Communicatie-expert dat er veel mensen zullen gaan genieten van de kabelbaan. En de ophef rondom de kabelbaan ? We merken het wel, wij kijken naar de mooie kant van dit initiatief.

Je bent langer oud dan jong, dus geniet.

Fijne dag, maak er wat moois van.

Diana

# leefnuengeniet

Communicatie blog - BV Nederland, gefeliciteerd, positieve girls powerrr, lekker eigen keuze en win-win

Hallo bloglezers, deze week nog lekker gelachen, gegeten en genoten?
Wat een week hebben we als land achter de rug. De verkiezingsstrijd was aardig losgebarsten en heel verrassend heeft Rutte met ‘zijn harem’ wederom de verkiezingsoverwinning opgeëist.

In een democratie betekent dit dat de Nederlandse bevolking vindt dat de (ver)leider het goed doet en heeft men voor hetzelfde gekozen, wat de boer niet kent dat vreet ie niet?

Hoewel…. toch is er naar mening van Communicatie-expert een game changer aan de hand. Wat te denken van een verviervoudiging van Forum van Democratie ? Baudet is daarmee simpelweg de grote verkiezingsoverwinnaar.
Gefeliciteerd Thierry, daarmee is op zijn minst een boodschap afgegeven dat mensen hun vrijheid terug willen. Met twee liberalen partijen als partijnummer 1 en 2 zou een samenwerking met Thierry dus 3x liberaal betekenen?
Hoera ! Hoera ! Hoera ! Of Geert die als derde partij ondanks de vele nieuwkomers toch 17 zetels wist vast te houden….proost.

Van zowel de gevestigde orde als de nieuwe partijen geldt van harte gefeliciteerd, kiezers rekenen op jullie !


Positieve boost en humor tijd
Op Twitter was deze week merkbaar een positieve boost waar te nemen, humor bij campagneleiders en ook zag Communicatie-expert weer ‘echte meningen‘ voorbij komen. Zo postte een agent dat hij de politiecultuur verrot vindt, omdat er bij de ME wordt geroepen dat ze wappies gaan rammen en hij daarom niet langer bij de politie wilde werken om onschuldige burgers aan te pakken. En gelijk heeft hij, zo ga je niet met de burger om. De behoefte aan een game changer klinkt hier van de werkende burger in door. En laten we wel wezen, naast het recht om te demonstreren worden mensen gecriminaliseerd, omdat ze de Coronamaatregelen beu zijn. Dit terwijl de echte boeven vrijspel krijgen, dus ja tijd dat dit beleid wordt omgebogen en er daar een andere focus komt te liggen.

Zoals het al proostend laten klinken van de champagne glazen om kiezers te bedanken voor hun stem en vertrouwen. Mooie is, dat jezelf ook hierin een belangrijke bijdrage kunt doen. Je kunt namelijk zelf prima met jezelf proosten op iets waar je van jezelf of in je naaste omgeving trots op bent. Dat heb je echt zelf in de hand ! Via deze weg proost ik op mijn oom, proost Ome Willem. Van de week verdrietig nieuws gehad... wat geweldig - net als andere zieke familieleden trouwens - dat jij ervoor kiest om chemo’s te trotseren zodat we nog van je kunnen en mogen genieten. Je bent een kanjer, op het leven

Of even wat humor posts die laten zien dat communicatie het positieve verschil maakt, zoals:

Bij politie eenheid Den Haag :

Communicatie-expert Diana over tegenstrijdige communicatie bij de Overheid.


Politie Almere die oefenwapens verliest :

Communicatie maakt het verschil.

Populariteit scholieren:Stemmen? In de rij :Nederland gaat voor girls powerrr

Opvallend bij verkiezingswinnaar Mark is dat hij zich omringt met vrouwen. Maar liefst 4 vrouwen in de top 5. Ook Sigrid heeft winst voor de partij geboekt. En in Almere, waar een positieve wind waait en Communicatie-expert pas nog over blogde, bestaat het B & W – College van Burgemeester en Wethouders - al uit 4 vrouwen en 3 mannen (incl. burgermeester). Als blanke, trotse hetero vrouw zeg ik: een lekkere combi. En dat die man-vrouw verhouding volgens Martine in de gemeenteraad in Almere ook nog wat beter kan kun je teruglezen in mijn vorige communicatie blog.

Trotse hetero en lekker eigen keuze

Hebben wij ‘ouderwetse’ hetero’s eigenlijk al een eigen kleur ? De regenboog is al geclaimd door alles en iedereen die geen hetero is, dus tijd om toch eens over na te denken, wat wij hetero’s willen, haha. Ongeacht je geaardheid of politieke kleur, het is lekker jouw eigen keuze. Jij bepaalt in Nederland zelf hoe gekleurd jij erop wilt staan.

BV Nederland, win-win en level UP

Dus als Mark Rutte wil leren van zijn fouten, dan is het toch echt een overweging waard om dit keer wel met Geert en Thierry - gewoon met elkaar - Nederland strategisch een level up te tillen en niet uit te sluiten. Uitgaande dat je van elkaar kunt leren. Op naar een level up waar ruimte is voor succes, en een gunfactor in het belang van Nederland en haar burgers : win-win. Laat die formatie van onze verkenners Annemarie en Kajsa maar doorkomen. Op naar een positiever Nederland, Corona of niet !

Je bent langer oud dan jong, dus geniet.

Hele fijne dag, maak er wat moois van.

Diana

# leefnuengeniet

Communicatie blog - BV Nederland, Almere flikt het, nationale kieslijst en een grote groene doos

Hallo bloglezers, deze week nog lekker gelachen of iets positiefs gelezen? Ik wel !
Want wat mooi om te lezen dat de Nederlandse beurshandelaar Flow Traders een waar bonusfeest heeft gecreëerd voor haar werknemers, volgens de Volkskrant. De werknemers gingen gemiddeld met € 516.000 euro naar huis en de twee topbestuurders konden € 7,7 miljoen bonus innen. Wat geweldig en wat een win-win. Niet alleen voor het bedrijf en ook voor onze nationale schatkist. Maar vooral voor deze mensen, niet alleen is hun inzet beloond, ook zijn deze mensen ineens niet meer de "partij van de arbeid". Kortom BV Nederland doet het zo beter, dan om maar een topinkomen af te willen dwingen... die komt binnen niet waar?

De vrouwelijke hormonen gierde overigens deze week bij dit 'fossiel' aardig. Met bijna de vijftig aantikken komen de gebreken ineens wel rap in aantocht. Ik weet niet hoe het jullie toegaat, maar ik kan momenteel elke dag wel een mankement op mijn lijstje erbij schrijven. Goed voor onze nieuwe gevoelseconomie of voor Corona de Godin van het geld. Nog even en het zijn er evenveel als het aantal partijen dat aan de Tweede Kamer Verkiezingen wil meedoen. Over verkiezingen gesproken...


Verkiezingen in aantocht en de kieslijst in Almere

Heb jij hem al gehad? Niet een vaccin, pakketje of een knuffel. Nee, de nationale kieslijst? Hoeveel partijen staan er eigenlijk op jouw kieslijst? Nu.nl vermeld dat er nationale, landelijke kieslijst 37 partijen staan. Aangezien de kieslijst inmiddels ook bij ons op de mat is gevallen, pakte ik deze er even bij. In Almere staan er 31 partijen op de lijst. Scheelt toch 6 minder om te kiezen, dus dat is gelijk een voordeel. Het vergemakkelijkt het kiezen toch een beetje als er 20% minder partijen opstaan. De vlieger hoe meer partijen, hoe meer vreugd gaat dan even niet op. In de media valt het mij overigens op dat bijvoorbeeld van de 31 partijen die ik als referentiegebruik er veelal slechts 18 – de bekendere – partijen op foto’s en met logo’s er staan, maar dat de minder bekende zoals Volt, NLBeter of Jong en al die anderen veelal niet worden vermeld. Dit kan natuurlijk te maken hebben, met het onbekende, geen logo’s voorhanden, geen marketing- en communicatie afdeling die dit regelt of simpelweg de focus ergens anders hebben. Eigenlijk jammer, want Nederland is wat Communicatie-expert betreft toch echt toe aan een game changer waarbij de belangen van de Nederlandse burger en inwoners een win-win gaat realiseren in plaats van de bekende sigaar uit eigen doos. Veel succes met kiezen komende week en niet vergeten: als je wilt dat er iets verandert in Nederland, dan is het nu het moment om dit kenbaar te maken. Dus laat je stem horen, zodat die stem meetelt bij het nieuwe resultaat. Jouw stemgedrag is communicatie, en communicatie maakt het positieve verschil.

Afgelopen week op Twitter heeft Communicatie-expert deze tweet geplaatst bij een tweet van Geert Wilders. Dat was overigens nog voor Thierry Baudet een statement maakte bij Jinek, door weg te lopen. Maar naar mijn mening is onderstaande tweet van toepassing op onze democratie - ongeacht politieke kleur - maar ook op de wijze waarop Thierry is benadert . Laten we vooral niet vergeten dat we allemaal mensen zijn en dit Nederlandse systeem wel met elkaar tot een succes kunnen maken.

Tweet van Communicatie-expert over het net uitsluiten van partijen bij de uitslag.Almere flikt het
In Almere is er momenteel een kantelpunt merkbaar waar je als inwoner blij van wordt. Vorige week blogde ik nog over de wethouders met hun woonopiniestuk, deze week kregen wij de Gemeente belastingaanslag in de mailbox. En wat hebben ze het in Almere keurig gedaan, slechts 1,8 % verhoging. Een eigen Gemeente ambtenaar gaf aan dat ze geen Belasting verhoging hadden toegepast dus dat is opmerkelijk. Er is toch echt een percentage opgedaan, die 5% loonsverhoging voor WA moet toch ergens vandaan komen. Echter als je dat vergelijkt met vele krantenkoppen van tientallen procenten verhoging van Gemeentes, dan is dat toch een prestatie te noemen.

Of wat te denken van het protest tegen de Coronamaatregelen door met elkaar koffie te drinken ? Ook mogen terrassen in Almere worden uitgebreid en mogelijk wordt dit permanent. Nu de horeca zelf nog open, zonnetje erbij en laat het extra genieten maar komen. Het kan in Almere

In aansluiting op de man – vrouw discussie kwam Almeerse fractievoorzitter Martine van Bemmel met een spontane oproep voor meer vrouwen in de Almeerse Gemeenteraad. Onder de noemer: Women let’s rule this City. Echter de link werkte niet, dus haar daarover getweet. Overigens een gezonde mix van vertegenwoordigers in de raad is niet perse aan geslacht gebonden. Mocht je mijn Tweet met de fractievoorzitter hebben gemist:

Tweet van Communictaie-expert met Martine van Bemmel, Almere.


Martine heeft gereageerd en de link werkt inmiddels weer, mocht je hem willen lezen klik dan hier.


Pakjesweek en een verwachtingvolle doos
Afgelopen week hebben wij pakjesweek gevierd, dat eens weer eens wat anders dan pakjesavond. Gewoon een hele week ! Wij hadden namelijk van alles verzameld en in 1x besteld, goed voor onze economie dan wel de nationale schatkist. Maar omdat het van verschillende partners afkomt, regent het dan ineens pakjes en pakketjes. In deze tijden worden we zelfs al blij van het klepperen van onze brievenbusklep, haha. Dat is zo leuk aan het online shoppen, het is (nu) iedere keer een verrassing wanneer het wordt gebracht en of het voldoet aan je verwachting.

Van de week werd dan ook deze doos bij ons bezorgd:

De doos.Zoals jezelf kunt zien een groene, grote doos van een schoenenwinkel. Ik neem de doos vol verwachting in ontvangst. Ik heb voor mijn man schoenen gekocht, maar zo groot als de doos zijn zijn voeten toch echt niet. Vol bewondering kijk ik naar de doos, wow welke maatschoen zou dit wel niet zijn of hierin passen? Maatje 60 ? Als je als man of vrouw man die maat hebt heb je echt een (luxe) probleem… En als er één schoenendoos in deze doos zit is het ook wel een erge grote doos…. en dan is ie ineens niet meer zo “groen”, die grote schoenendoos. Als ik die doos met beide handen aanpak en voor mij hou dan is dan reikt die doos zelfs tot mijn knie, dus kun je nagaan wat een doos. Overigens marketing en communicatief snap ik die grote doos heel goed, je kunt er lekker veel op communiceren. En laat dat nu net het vakgebied zijn van deze 'doos', haha.

Lees ook eens mijn projecten-nieuws pagina of vertel anderen over mijn blog als je deze kunt waarderen. Alvast hartelijk bedankt voor het lezen en graag tot een volgende keer.
Communicatie maakt het positieve verschil !

Hele fijne dag, maak er wat moois van en geniet op jouw manier.

# leefnuengeniet