E-mailen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, specialist in marketing en communicatie Almere. Vanwege de hoeveelheid spam bij het vermelden van een e-mailadres op de website, vraagt Communicatie-expert je vanuit je eigen e-mail programma een e-mail te sturen. Communicatie-expert is het beste per e-mail bereikbaar. Stuur je e-mail naar Communicatie-expert Diana Stroeven. Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vraag ik je om in je e-mail op te nemen, je naam, e-mail adres, evt. telefoonnummer, je budget en je te bereiken doel. Hartelijk bedankt voor je interesse in de dienstverlening van marketing en communicatie specialist uit Almere. Ga jij ook voor positiviteit en een win-win ? Communicatie maakt het verschil !


Bellen met Communicatie-expert, Diana Stroeven, marketing en communicatie specialist uit Almere. Wil je telefonisch contact met Communicatie-expert Diana Stroeven - Visser,  voor een kansrijk idee, concept, een communicatie Masterclass, persoonlijke coaching of heb je een vraag over een te vergeven opdracht? Spreek dan een berichtje in of stuur een WhatsApp-je. Je kunt ook e-mailen of via het contactformulier contact opnemen. Wil jij ook het positieve verschil maken met communicatie? Laat van je horen !


Communicatie blog – BV Nederland, burger wensenlijst onbetaalbaar en Schoolveteraan blog

Hallo Communicatie Blog Lezers,

Fijn dat u er bent. Ik hoop dat u er deze week weer even lekker voor gaat zitten, tenslotte zijn we niet meer demissionair. Gefeliciteerd. Hoe mooi is het dat u en ik 'niets' hoeven te doen om Nederland te besturen ? Gewoon lekker elke maand geld afdragen en het wordt voor ons geregeld. Plof op de bank met een glas wijn, snack en genieten van je vrije tijd, heerlijk.

Heeft u al bedacht wat er op uw Nederlandse burgerwensenlijstje staat voor een mooiere toekomst ? Nu de Duitsers hun Groningse gaswensen bekend mogen maken, wordt het tijd dat er ook een Nederlandse burgerwensenlijstje wordt opgemaakt. Dus denk er eens goed over na als u het leuk vindt, of er zin in heeft. Want het mag gezegd worden, alle tijd en inspanningen die u er als Nederlands burger erin stopt zijn voor u verder onbezoldigd. Gek eigenlijk, het gaat om de burger, die betaald voor uitvoering, maar vervolgens vragen we niet naar de wensen van de Groningers - jawel ook Nederlanders - maar naar die van de Duitsers.

Het wensenlijstje vanuit het huidige bestuur:

1. U en ik zijn hard nodig om feedback te geven of in gesprek te gaan. Dit kost u tijd, u weet niet wat er met uw informatie wordt gedaan en uiteraard is dit voor u en mij onbezoldigd. Mensen die u nodig hebben worden overigens door uzelf al wel vorstelijk betaald. Wees als hun werkgever een beetje aardig voor ze, maar geef ze ook een duidelijke opdracht ;

2. Voordeel voor u van het in gesprek gaan is dat het een nieuw gespreksmaatje oplevert, wat bijzonder goed helpt tegen eenzaamheid. U voelt zich minimaal gehoord en het scheelt in eigen bijdrage voor een psychiater of GGZ. Dus dat is gezien de aankomende bezuinigen een win-win.. Dus maak er gebruik van, het is al door ons betaald ;

3. Laten we ons openstellen voor het nieuwe elan en ze een kans geven. Stel uw bankrekening open, laat u faciliteren, maak gebruik van waar u recht op heeft en geniet. Ga zelf ook voor nieuw elan en beschouw u als hun opdrachtgever niet de uitvoerder.

Het burger wensenlijstje is onbetaalbaar

Nu kan ik enkel voor mezelf spreken als het gaat om een nieuw wensenlijstje voor mooiere toekomst. En ik moet eerlijk zijn, alles wat op mijn persoonlijke wensenlijstje staat wat mij na aan het hart ligt, is eigenlijk onbetaalbaar. Ik heb het even op een rijtje gezet:

Koesteren van mijn gezin, familie en vrienden die er na een halve eeuw nog steeds ondanks alles voor mij zijn:
Voelen van de liefde van mensen die het beste met je voor hebben is geweldig ;
Vieren van het leven is genieten zoals jij dat wilt ;
Knuffelen zo vaak als je wilt met de mensen van wie je houdt en wanneer jij dit wilt - Corona of niet ;
Kunnen leven in goede gezondheid : onbetaalbaar
Je kind gelukkkig zien : onbetaalbaar

Simpel en tot zover het hartenwensenlijstje van deze Nederlandse burger, maar er is natuurlijk meer...

Er is ook een zakelijke kant en ook die is simpel. Ik verwacht als Nederlandse ( en ja ook nog een autotochtone) burger fatsoenlijk te worden ondersteund. Ik verwacht te worden beschermd én te worden ondersteund bij levensbehoeftes zoals eten en drinken, wonen, warmte/energie of hulp. Het eigen Binnenlandse Klimaat is toe aan groot onderhoud. Het inwilligen van het EU wensenlijstje aangaande statushouders zijn voor mij als Nederlander niet mijn hoogste prioriteit bij het maken van keuzes. Teveel langlopende en onopgeloste crisissen veroorzaakt. Statushouders hebben mij niets gedaan, maar het getuigd van ondeugelijk beleid als je de eigen Nederlanders laat op draaien voor het wensenpakket van de EU zonder duidelijke en concrete doelen, budgetten en grenzen per land te hebben afgesproken en de problematiek in eigen land laat voortduren. Want het is noodzakelijk dat er een positieve begrenzing komt, tot hier en niet verder, ten goede van die gamechanger in het belang van burgers. Het blijven stapelen van lasten bij de burger heeft net als een bankrekening een limiet.

Als moeder van een Schoolveteraan en schrijfster van het boek Schoolveteraan gaf ook ik een duidelijk begrenzing aan. Mijn limiet: kom niet aan mijn kind. Laten we het nu met het EU wensenlijstje afwerken of het nieuwe elan hebben over de toekomst van kinderen. Maar ook over dat er nooit, maar dan ook nooit een excuus is om een kind op welke manier dan ook te 'naaien'. Zelfs niet onder de veel geliefde noemer van alle hulpverleners met de kreet 'in het belang van het kind'. En dat, dat reikt verder, veel verder. Met het boek Schoolveteraan wil ik hiermee een positieve bijdrage leveren, het voorkomen van onrecht. En nu het afronden van het boek Schoolveteraan steeds meer inzicht komt - al moet er nog wel het nodige gebeuren - verheug ik mij nu al enorm op onze nieuwe start. Ons kennende wordt dat genieten.

I rest my case voor deze blog en richt mijn eigen kracht, energie en elan op :


Blijf vooral positief, en test negatief. Ik wens je een hele fijne week, geniet ervan.
Droom vooral ook van je eigen wensenlijstje. Santé, proost op nieuw elan, wat het voor jou dan ook moge zijn !

Hartelijke groet en liefs,

Diana Stroeven

#leefnuengeniet


Communicatie blog – BV Nederland, weer aan het gas, WWBP als koopkrachtfeest EU-burger en vrijwillige welvaartkorting voor Frans en goed nieuws blog

Hallo Positieve Communicatie Blog Lezers,

Dankjewel dat je ook in het nieuwe jaar mijn communicatie blog weet te vinden. Afgelopen maand wisten maar liefst +30% meer bezoekers mijn blog te vinden, dus hartelijk dank daarvoor lieve lezers. Ik hoop dat een fijne eerste week in het nieuwe jaar hebt gehad. Dat je hebt kunnen genieten van alle dingen die het leven aangenaam maken. Want wat ben je rijk als je over een goede gezondheid beschikt. En dat gezondheid meer is dan je medische status ervaren we allemaal. Er is ook nog zoiets als mentaal welbevinden. Dus als je geniet van lekker eten en een borrel, en je ontvangt daarvoor een extra kilootje terug, dan is het nu pure mentale en medische noodzaak. Dus wat ons betreft een geweldige maatregel van Team Den Haag. Echt blij met zo’n vrijbrief om lekker te genieten van ons boostershotje Baileys Chocolat met een dotje slagroom. En dat ook nog eens in het kader van de Volksgezondheid. Het vergroot het geluksgevoel. Ook zorgt zo’n shotje op recept voor stoeien met elkaar. Nou, eerlijk is eerlijk dat doen we inderdaad liever dan met de sportschool gewichten. Dat inzicht wordt dankzij de ‘feestelijke harde lockdown’ toch maar mooi bevestigd.

Bijkomend voordeel van die extra kilo’s is dat je gezinsleden en je familie nog meer mens krijgen om van te houden, dus hoe mooi is dat ? Het sluit prachtig aan op het huidige gevoerde Coronabeleid. Met de huidige lockdown zuip je jezelf gewoon spuitblij, want dat is wat er van je wordt verwacht. Ook wordt er van je verwacht dat je een booster haalt. Leuke voor mij is, dat ik zonder dat ik het wist al maanden aan een booster bezig ben. Ik blijk namelijk een gezichtsbooster te gebruiken met Q10, dus gelukkig voldoe ik daarmee ook aan die verwachting. En als hetero vrouw heb ik mijn levenslange ‘pikabonnement’ allang afgeloten, dus ook dat zit helemaal goed.

Weer aan het gas

Hoewel Groningers nog steeds wacht op compensatie voor de enorme aardbeving schade, is er ook positiefs over gas te roepen. De Amerikanen zijn naar Nederland onderweg met gas. En dat is goed nieuws voor onze portemonnee. De gasprijs gaat van€ 188 maar € 133 per Megawattuur (bron: FD). Toch lekker van een inflatie verzesvoudiging van de prijs, gelijk zo’n €uroklapper per Megawattuur naar beneden. Dat is toch alweer het eerste lichtpuntje in de energiecrisis. Waarom we vervolgens het gas doorverkopen en ook de gaskraan weer opendraaien? Geen idee, wat maakt het ook uit, we gaan gewoon voor een prachtig vooruitzicht voor 2022 ! Zoals de komst van het Wereld Burger Belasting Plan.


Welvaartkorting voor Fanatieke Frans

Meer goed nieuws. Nu de EU - als niet entiteit - een EU Belastingplan heeft geïntroduceerd, kunnen wij als Burgers – ook een niet entiteit - niet achterblijven. 2022 is door Communicatie-expert niets voor niets uitgeroepen tot jaar van de burgerrechten. Helemaal na het radio-interview van Frans Timmermans en de welvaart overdaad van de EU burger. Kijk, en daar hebben we Frans waar we hem hebben willen.

Want natuurlijk is het een goed idee om Frans als EU burger zijn overdadige salaris in te perken. Want zeg nu zelf wie heeft dat salaris goed gekeurd. Ben het niet gauw met Frans eens, maar voor de verandering kan ik hier vanuit het EU gedachtegoed prima mee leven. Ik heb gelijk even voor jullie als bloglezers uitgewerkt wat de welvaartkorting van Fanatieke Frans ons als Wereld Burger aan koopkracht oplevert:

In kader van de 80%-20% regel zal in het nieuwe uit te werken Wereld Burger Belasting Plan vanaf heden met plezier een salariskorting van 80% van kracht worden op de plannen van Fanatieke Frans. Hij gaat het goede voorbeeld geven, dus aan de hand van zijn inzet levert alleen al op Frans zijn luttele maandinkomen (bron: Business Insider) een besparing op van € 19.882 (€ 24.852,00 - € 4.970,00) per maand. Zijn bijdrage aan het op eigen verzoek inleveren van overdaad aan de welvaart voor de EU burger, is daarmee vastgesteld op € 238.584 per jaar. En dat voor een PvdA-er.

Verder wordt in het Wereld BurgerBelasting Plan verder afgekort als het WBBP wordt voor onze Fanatieke Frans als EU burger zijn dagelijkse thuiswerkvergoeding vastgesteld op € 2 per dag oftewel € 62,= per maand. Scheelt de EU en wereldburger € 6.813 per maand reiskosten. Ook kan er dan afscheid worden genomen van zijn maandelijkse onkostenvergoeding van € 3.875,00. Hij eet voortaan lekker thuis wat de pot schaft, doen andere EU burgers ook. Dat reduceert zijn stukje welvaart met € 10.688,= en komt ten goede aan de EU koopkracht. Kantoorkosten zijn met het nieuwe thuiswerken niet langer nodig. Een positief resultaat op uw en mijn maandelijkse burger inkomensstroom van € 3.435 nu deze kantoorvergoeding vervalt. En als laatste, zijn maandelijkse vorstelijke pensioenpremie kan van de huidige € 16.950 naar wat iedere loonarbeider afdraagt zeg zo’n 2%. Oftewel, alleen al door Frans Timmermans zijn welvaart te reduceren hebben u en ik via het WBBP zo’n maandelijks € 50.000,= per maand meer koopkracht :

Salariskorting € 19.882
Reiskorting € 6.813
Kantoorkorting € 3.435
Onkostenkorting € 3.875
Pensioenkorting € 16.851

Totale gevraagde welvaartkorting € 50.856 per maand

Ik zeg vanaf mijn blog, top initiatief Frans. Op initiatief en op eigen verzoek gaan we over tot verminderen van je eigen welvaart, de jouw in het doorn in het oog zijnde Eu burgerwelvaart. Met deze aanpassing verhogen we direct de koopkracht van de EU burger, we hebben een deal. Laat jouw welvaartkorting lekker bijdragen aan het koopkrachtfeest von de EU burger. 3x Hoera voor Frans, Hoera, Hoera, Hoera. Wat is het toch een geweldige initiatiefnemer in uw en mijn belang. Kom maar door met het Koopkrachtfeest met het nieuwe beoogde en royale Wereld Burger Belasting Plan.


Goed Nieuws

Na het introduceren van het beoogde Wereld Burger Belasting Plan 2022 nog even een verbindende afsluiter. Ik dacht wat kan ik deze week eens voor verder goed nieuws opnemen in mijn communicatie blog. Ik op Twitter zoeken, vind ik allerlei accounts over GoedNieuws waarvan de meeste en laatste Post-Tweet dateren van 10 jaar geleden of meer. Dus voor deze week is het goede nieuws, dat er weer een begin is gemaakt met goed nieuws. Communicatie maakt het positieve verschil.

En in het kader van een nieuw jaar en nieuw elan. Vanaf 2022 heb ik besloten om mijn burgerrechten te halen bij de dokter, te sporten bij de bakker en mijn boodschappen te doen in de speeltuin.

Ik wens je een fijne week, vier de liefde, leef het leven en lach.

Liefs,

Diana Stroeven
#leefnuengeniet

Communicatie blog – BV Nederland, 2022 jaar van burgerrechten, springlevende VOC mentaliteit en open de BAR blog

Hallo gevaccineerde en ongevaccineerde communicatie blog lezers wat fijn dat je ook in 2022 weer bent !
Eindelijk kunnen we het veel bewogen 2021 achter ons laten en een nieuw jaar in luiden, HOERA.
De beste wensen voor 2022, dat je maar veel liefde, geluk en gezondheid mag ontvangen. En je dagen mag vullen met genieten van waar jij blij van wordt. Geniet van de kracht die het je geeft, Proost !


2022 Jaar van de burgerrechten en springlevende VOC mentaliteit

Een nieuw jaar betekent met de mouwen opgestroopt weer vol vertrouwen een nieuw jaar tegemoet gaan.
Communicatie-expert heeft als goede voornemen 2022 zelf uitgeroepen tot het Jaar van de burgerrechten.

Zo en hoe voelt het Jaar van de burgerrechten tot nu toe voor jou ? Heb jij ook de burgerijke saamhorigheid dankzij het vuurwerkverbod gevoeld ? Ik vond het nogal een verbindende factor en zeer bemoedigend. Burgers die duidelijk hun begrenzing aangeven. Een begrenzing die ik behoorlijk inspirend vond, ik heb er echt van genoten. Het recht als burger om te genieten van Oud & Nieuw. Het recht op een feestje. Het recht om te genieten. Het recht om van elkaar te leren dat er grenzen zijn. En het recht op een tegengeluid, die niet Nederlandser had kunnen zijn: de ouderwetse maar nog altijd springlevende VOC mentaliteit heeft krachtig van zich laten horen. VOC à la 2022 : Volk Overwint Collectief.


Verbindende factor : mens en burger zijn

En aangezien iedereen burger is en daarmee de meerderheid, biedt 2022 ook gelijk nieuwe kansen niet waar ? Gewoon met nieuw elan 2022 lekker positief beginnen en wel kiezen voor win-win. Wie focust op de verbindende factor kiest voor win-win. Want wat win jij als burger bij de discussie of iemand wel of niet een spuit hebt gehaald, kiest voor een booster of besluit om het jaar clean te beginnen of te blijven ? Wat levert het jou als mens én burger op ? Communicatie maakt het positieve verschil.

Krachtig doel voor 2022

In het jaar van de burgerrechten heb ik als Communicatie-expert een aantal zakelijke doelen gesteld. Eén van die zakelijke doelen is het boek Schoolveteraan uitgeven. Een boek dat gaat over.... jawel het claimen van burgerrechten en de rechten van ons kind in het Passend Onderwijs. Wij gaan stoppen met knokken tegen de verplichtingen, maar geven ons over aan onze rechten. De eerste druk van het boek Schoolveteraan kun je via deze link nu al reserveren en betalen in de webshop. Daarmee weet je je verzekert van de enige, echte eerste druk van Schoolveteraan. Mocht je al bestellen, wil ik je alvast hartelijk bedanken voor je steun ! Het boek wordt in april 2022 verwacht.

Boek Schoolveteraan te bestellen via de website van all3. Wordt trotse eigenaar van de eerste druk van Schoolveteraan en steun het claimen van burgerrechten in het Passend Onderwijs. Boekomslag ontwerp Erik Roukens. Het boek Schoolveteraan is vanaf nu al te reserveren Het boek Schoolveteraan vertelt de persoonlijke ervaringen (2017-2020) van een Almeers gezin over hun zoektocht naar (niet) Passend Onderwijs, waar ouders samen met hun zoon door de bureaucratie compleet vastlopen. Gevolg: onrecht door onkunde.  Een kind, dat ondanks zijn ziekte in het derde leerjaar van zijn versnelde, groene vmbo opleiding weet te slagen op basis van de eigen wil, discipline en zelfstudie. Ziek zijn, slagen en dan toch moeten uitstromen door onkunde en het niet nakomen van gemaakte afspraken door de school met Passend Onderwijs alsook het ontbreken van een Ontwikkel Perspectief Plan (OPP). Het directe en ‘kwalitatieve’ resultaat, voortvloeiend uit nalatigheid van de school met zorgplicht met als gevolg einde mooie schoolcarrière, een intense vertrouwensbreuk en onherstelbaar (school) trauma bij het kind.  Schoolveteraan vertelt ook over hoe een op wantrouwen sturende teamleider van school, met ongezonde opvoedinterventie en controle drang op het kind, het ambt misbruikt en de ouders - zonder enige aantoonbare én feitelijke onderbouwing - beschuldigt van kindermishandeling en –misbruik. De door school gekozen procedure dient als middel om zichzelf vrij te pleiten van gemaakte fouten en de onkunde met het Passend Onderwijs. Door hooghartigheid van school en ketenpartners worden persoonlijke keuzes én duidelijk aangegeven grenzen van het gezin niet gerespecteerd, waardoor het kind juist wordt gedupeerd. Onacceptabel. Met het boek Schoolveteraan wil het gezin een boodschap tot zelfreflectie afgeven aan het onderwijsveld en laten zien welke gevolgen keuzes teweegbrengen. Ook drukt Schoolveteraan het ouders en hun kinderen op het hart vooral zelf de regie te houden en vaker NEE te zeggen totdat er wel een win-win is bereikt. Dit begint met wederzijds respect, begrip, (keuze)acceptatie en communicatie…de expertise van de auteur: Diana Stroeven.  Het boek Schoolveteraan gaat over Dylano Stroeven, eigenaar all3 en zijn persoonlijke ervaringen met Passend Onderwijs en hoe hij nu als zelfstandige ondernemer heeft ingezet op wel een positieve toekomst en win-win met zijn bedrijf : all3.

Boekenomslag ontwerp van Schoolveteraan: Erik Roukens, Groove Graphics

Positieve boost : open de BAR !

Om mijn communicatie blog van het nieuwe jaar positief te beginnen én af te sluiten : 2022 open de BAR.
Het mooie van de Communicatie-expert BAR is dat iedereen, zelfs de "DRY January" gangers eenvoudig mee kunnen doen. En deze BAR is gewoon tijdens de lockdown toegankelijk, zelfs nu de horeca dicht is.


Komt ie ... 2022 gas erop en kom maar door de

Burger Actieautoriteit Rechten

BAR, de verbindende factor en onze saamhorigheid. Neem hem mee als je mensen weer eens beoordeeld of in een hokje plaatst die jouw niet past. Want dan nog is - en blijft het zo - dat we allemaal mensen zijn met rechten. Mensen zijn burgers die bestaan, die voelen, die kunnen lekker lachen, genieten van eten & drinken, genieten van elkaar en het leven vieren. En wat is een BAR zonder mensen ?

Vanuit Almere wens ik je een fijne week, geniet van je rechten én geweldige start van 2022.

Liefs,

Diana Stroeven
#Leefnuengeniet

Communicatie blog – BV Nederland, feestelijke harde lockdown, menselijke focus, Minister voor rijkbeleid en koopkracht blog

Hallo Positieve Communicatie Blog Lezers,

Fijn dat je er bent. Ik hoop dat je er even lekker voor gaat zitten … want daar komt ie hoor. Van harte gefeliciteerd met ons vervroegde Kerstcadeau : een harde lockdown. Zo’n harde is namelijk veel beter dan die intelligente van vorig jaar. Met een harde weet je zeker dat je van alles uit de kast trekt. Laat het volwassen speelgoed maar aanrukken en geniet van alles wat deze harde lockdown je te bieden heeft. Zo’n harde is misschien dan wel een simpelere dan een intelligente, maar een ding is wel zeker… die harde staat als een paal boven water, haha. Meten = weten niet waar ?

Liefde vieren tijdens harde lockdown

Met en tijdens een harde lockdown vier je de liefde en het leven en dat is toch mooi een goed begin van een feestelijke lockdown. Overigens is het wel de bedoeling van de harde lockdown dat het virus buiten de deur blijft, dus het virus mag dit keer niet aan met het feestje mee doen. Maar niet getreurd, tijdens de lockdown mag je minimaal 2 man extra binnen en buiten zelfs met 4. Hoe legitiem wil je nu nog een open relatie krijgen ?
Gewoon als Kerstcadeau en op advies van het OMT. En ook mag het nu zelfs van Mark en Hugo, dus tja wat heeft je partner dan nog in te brengen niet waar ?

Wist je dat die harde lockdown het feestelijke resultaat is van een geweldig medisch team ? Dit team genaamd OMT weet veel over virussen, maar niet hoe het virus zich gedraagt of hoe we het virus kunnen verslaan. Dit omdat het steeds verandert, dus eigenlijk net zo als OMT advies zelf, dat verandert ook steeds.

Inkoppertje
Op school werd onze zoon, bekend Schoolveteraan, in het vak toegepaste biologie geleerd, dat een virus muteert. Dus denk je net te weten hoe het virus zich gedraagt, hoppa is die alweer verandert. Die wetenschap bezit inmiddels elke Nederlandse burger niet waar ?

Om het simpel te houden, als we weten waar het virus blij van wordt, dan moeten we juist dat doen waar het virus niet blij van wordt. Dus eigenlijk moeten we juist de Overheid op dit virus loslaten, die lijkt namelijk altijd van alles te doen waar de bevolking niet blij van wordt, haha. En vaak zijn het dan ook nog oplossingen die heel veel geld kosten zonder dat het vaak kwalitatief het gewenste resultaat oplevert. Een deel van de oplossing ligt minimaal in iets dat gratis en simpel is… zoals ramen en deuren open, ventileren en buiten zijn. En dat is goed nieuws. Want dat is voor iedereen deze Kerst haalbaar, zelfs voor daklozen.

Het is een inkoppertje, maar hiermee een oproep aan alle gediplomeerde knappe koppen van Nederland en ver daar buiten. Steek de koppen niet langer in het zand, maar bij elkaar en vraag jezelf vooral in het belang van de mens af… Wat is er harder nodig om dit virus te verslaan ? Het gratis accepteren dat Moeder Natuur krachtiger is dan de mens of zegt je gevoel wij gaan het virus verslaan?! Beide stralen kracht uit. Communicatie maakt het verschil !

Menselijke focus   

Als uitgangspunt is dat voor elk probleem ook een oplossing is, dan biedt dit kansen om het virus te managen. Want wie zegt dat de er geen meerdere oplossingen zijn, of dat deze enkel bij een medische oplossing ligt ? Met twee jaar ervaring op zak is de keuze gemaakt voor acceptatie van enorme welzijn schade, economische schade en alle andere bijkomende schade, en dan ook nog eens voor iedereen. Wat mij betreft een zeer ongezonde en onacceptabele keuze, vooral omdat de focus ligt op bestrijden van het virus in plaats van het leefbaar maken voor de mens. Wat willen mensen en wat hebben mensen nodig ? Kortom, wat is het uitgangspunt en de strategie dat ons wel concreet een positief vooruitzicht geeft. Communicatie maakt het verschil !

Minister voor rijkbeleid en koopkracht
Weten jullie dat er een nieuwe minister wordt aangesteld ? Een minister voor armoedebeleid. Communicatie-expert blogde al eerder dat winnaarsbeleid een keuze is. We weten dat het Nederlandse Spaarfabeltjesbeleid niet werkt, dat is gecreëerd. Wil je dus echt als minister van Armoedebeleid iets bijdragen ? Buig dit dan lekker om naar minister voor Rijkbeleid. Hier maakt communicatie niet alleen het verschil, dan komt het vanzelf goed met die koopkracht ( = inflatie) en ook ziet het er gelijk zonnig uit voor pensioenen. Bijkomend voordeel voor de Nederlandse Belastingbetaler ? Bij een succesvol ingevoerd Rijkbeleid werkt dit ook in ander te maken beleid positief door. Pas dan heb je het als Overheid goed voor je Nederlandse burgers geregeld. Kom maar door met die positieve gamechanger !

Gelukkig, kunnen we nu nog teren op het succes van onze MAX. Live tot the Max ! Wat is het toch mooi om iemand zijn droom zien waar te maken. Het bezorgt mensen een goed gevoel en nog mooier, een glimlach. En dan vergeten we voor even het verschil van arm of rijk, dan zijn we ineens trots en allemaal mens. Communicatie maakt het positieve verschil.

Ik wens je een fijne lockdown, hele warme Feestdagen, veel plezier en genot.
En bovenal een geweldige afsluiting van een vaccinerend jaar. Proost !


Hartelijke groet,

Diana Stroeven

#leefnuengeniet

Communicatie blog – BV Nederland, felicitaties, Schoolveteraan, de Zolderkamer, krachtig burgerschap, kerstcadeau BBL cursus blog

Hallo lieve communicatie bloglezers !

Zo dat is toch gelijk maar weer een positieve start met lezen.
En laten we wel wezen momenteel is een behoorlijke uitdaging om positief nieuws te vinden. Als autochtone, steeds zeldzamer wordend ras in Nederland ben ik nog bekend met het Oudhollandse gezegde dat zegt: " zoekt en gij zult vinden". En ja hoor, zelfs nu Sint weer terug is naar Spanje, en (Broekers) Knol hier alle Pieten aan een woning helpt en zelf Sint Nicolaas speelt is het deze week toch weer gelukt om te vertrouwen op positiviteit. Hiephiephoera.


Felicitaties

Afgelopen week was het niet alleen Sint Nicolaas die er een jaartje bij mocht tellen, ook ons toekomstig Staatshoofd mag zich vanaf nu volwassen noemen. Amalia 18, van harte gefeliciteerd en wat deed je de intro bij de Raad van State prachtig. Proost ! Tijdens mijn blog schrijven komt het nieuws door dat Max Verstappen Wereldkampioen is, wat geweldig, een extra HOERA !!! Hoe lekker is dat ?

En wat te denken van het prachtige nieuws over het doodzieke 6-jarige zoontje van onze demissionair minister Wopke Hoekstra ? Zijn zoontje is na 5 jaar genezen verklaard van leverkanker. Wat een geweldig nieuws. Van harte gefeliciteerd Wopke & Liselot, wat een mooi nieuws : toch nog getrouwd en een genezen kind. Zo mooi kan het zijn, dat feestje kan Corona niet tegenhouden. Zulk nieuws maakt mensen blij. Ik ken in ieder geval niemand die van zulk nieuws zegt, nou zeg dat is ook vreselijk voor dat kind is die na al die ellende nog genezen ook. En als je van dergelijk nieuws als burger nu blij wordt, waarom dan niet juist dat nieuws op de voorpagina ? Positieve vitamine, heerlijk ! Nu Max wereldkampioen is die positieve trend ingezet, hou dat vast. Zoals Communicatie-expert het ook tot haar missie en visie heeft gemaakt Communicatie maakt het positieve verschil !


Krachtig burgerschap

Nu ons land van de ene crisis in de andere strand door ongezonde beleidskeuzes zoals stimuleren van QR zekerheden en o.a. het bezorgen van Jeugdzorgtrauma's aan haar burgers, juich ik het als moeder van een Schoolveteraan en zelfbenoemd demissionair burger toe dat er krachtige, positieve ontwikkelingen zijn die een duidelijke boodschap afgeven. Een boodschap vanuit de Nederlandse burger aan onze beleidsmakers met de wil om Nederland te versterken. Als de wil er is, kan er geen wet tegenop, dus leve het krachtige burgerschap.

Zo hebben de slachtoffers van de Toeslagenaffaire het roer omgegooid en zijn zij van plan de aankomende winnaars van de Kindertoeslagenaffaire te worden. Helemaal top ! Geen gesprekken meer die toch niet tot structurele oplossen leiden, schadevergoedingen uitstellen en enkel kostbare tijd kosten. Mensen willen NU geholpen worden. En daarom hebben zij hun krachten gebundeld in het initiatief: De Zolderkamer.

En ook is er versterking opkomst voor de Groningse boeren, Pieter Lakeman gaat via Stichting Shell-claim zich voor hen hard maken om sneller – en dat na 10 jaar – de schade uitgekeerd te krijgen. Daarmee ondersteunt hij de boeren waarbij de huidige constructies er eerder een deugd van lijken te maken om schade uitkeringen zo laag mogelijk te houden in plaats van dat zij verantwoordelijkheid nemen. En dat de Nederlandse burger beter verdient dat is duidelijk en wordt via de NAR ook gepromoot. Dus kom maar door met de nieuwe ontvangstcultuur of BIG.

Hieronder een voorbeeldje van de huidige bureaucratische burn-out waarin wij ons met elkaar bevinden, de wijze waarop dit nu wordt opgelost maar bovenal hoe oud gedachtegoed in stand wordtgehouden met het verleggen van het probleem naar de Belastingbetaler. Maar wat die essentie of boete bijdraagt aan de prikkel voor de Belastingdienst om zich dienstbaarder naar de burger op te stellen? He-le-maal niets. Nee, we gaan de Belastingbetaler extra belasten voor het ongewenste gedrag van de dienst die zich niet dienstbaar opstelt, maar daarmee wel extra geld kost. Ineffciency van de eerste orde.Genieten van nieuwe cursus BBL

Even iets anders, welke mooie vrije keuze heb jij deze week gemaakt ? Lekker het nieuws uitgezet en je favoriete muziek gedraaid ? Sinterklaas liedjes gezongen of een surprise uitgepakt ? Of misschien heb je jezelf wel verwend met een boosterprik of een afspraak gemaakt voor 30 februari ? Spuiten of slikken, bij een vrije keuze kan dat allemaal, haha.

Wist je trouwens dat wij momenteel het schoolvoorbeeld volgen van het demissionaire kabinet ? Wij volgen om begrip te krijgen voor de ongezonde keuzes en de belabberde onderbouwing de nieuwe cursus BBL : Begrip Burger Liegen. Als leerling BBL- er blijkt deze geweldige cursus ook nog eens gratis. En daar zijn wij Nederlanders dol op niet waar ? Ik geniet ontzettend van de cursus, en kan hem iedereen aanbevelen. Hoe ? Gewoon door dagelijks het nieuws te volgen.

Wat levert de BBL cursus je als burger minimaal aan inzichten op ?

Het vooruitzicht van deze leerzame cursus maakt dat je rijkelijk wordt beloond ;

Er wordt je vakkundig geleerd om als een echte professional je verantwoordelijkheid te ontlopen ;

De cursus is crisisbestendig gebleken ;

Het is een geweldig gereedschap om vertrouwen af te breken i.p.v. op te bouwen ;

Het draagt bij aan respect, wederzijds begrip en laat zien dat rechten en waarheidsbevinding er niet toe doen.

Kortom, de cursus heeft alle succesvolle ingrediënten in zich die je eigen positie versterkt. Geef hem dus cadeau aan wie je lief hebt, aan elkaar, onder de Kerstboom of als extra toevoeging aan je stamboom. En is eerlijk is eerlijk, het is een cadeau waar zelfs generaties na jouw nog lang plezier aan zullen beleven en draagt bij aan het welbevinden. Een aanrader voor diegene die altijd dachten dat eerlijk zijn loont. Typisch gevalletje van verschil tussen de aangeleerde theorie en dagelijkse praktijk. En ja, jij als medeburger ziet ook dat dat schuurt. Leer ervan, doe er je voordeel mee en bovenal .. geniet.

Ik wens je een fijne week, veel levensvreugde en de wil de liefde en het leven wel te vieren.

Liefs,

Diana Stroeven

#leefnuengeniet