UNIFORMITEIT WORD DOCUMENTEN

Bijsturen en/of advies voor Word documenten.

Het komt vaak voor dat mensen een offerte en een begeleidende brief ontvangen, met daar in hele duidelijke en/of grote, onderliggen verschillen, terwijl het toch om hetzelfde bedrijf gaat. Dit kan zijn in schrijfstijl, lettertype, kleur en wat al niet meer.
Het ziet er niet alleen anders uit, de uniformiteit ontbreekt vaak.

Deze ‘schoonheidsfoutjes’ zijn redelijk eenvoudig op te lossen. Print alle documenten van uw organisatie uit en schrijf hierop de naam. Leg ze vervolgens eens naast elkaar. U zult verstelt staan van de (onopgemerkte) verschillen die langzaam in Word documenten sluipen.

Vaak kunt u in basisdocumenten heel simpel, de in het oogspringende zaken aanpassen en ze zijn direct beter. U kunt hiermee eenvoudig direct meer (huisstijl)lijn en structuur in uw documenten aanbrengen.

Uit eigen ervaring blijkt des de groter de omvang van het bedrijf, de meer verschillende correspondentiestukken er zijn. Mensen nemen goed bedoelde, maar ongewenste initiatieven zonder de huisstijl te respecteren of ‘gewoon’ weg, omdat er geen vastgelegde huisstijl is. Is uw organisatie startend, dan kunt u beter vanaf het begin dit goed structureren.

Kunt u hulp gebruiken, omdat u veel documenten heeft en deze allen geïnventariseerd moeten worden, maar het ontbreekt aan tijd? Dan kan ik u zeker helpen. Maar ook inhoudelijke beoordeling en/of het aanpassen naar uw huisstijl zijn bij mij in goede handen. Neem contact met mij op en ook u zult binnenkort een uniforme, meer effectieve uitstraling realiseren. De werkzaamheden kunnen zowel bij u op locatie plaatsvinden als bij ons op kantoor, u zegt het maar!

Razendsnel een duidelijke huisstijl in Word documenten implementeren?
Vervang ‘oude’ sjablonen of plaats deze op de server waar niet iedereen bij kan.
Succes verzekert!

 

 

COMMUNICATIE EXPERT
 
Startpagina van Communicatie-expert.nl Contact opnemen met Elbert van Communicatie-expert.nl